CăutareSr
29 ianuarie 2022
Comentarii
Interviuri

Gheorghe Russu

Vice-director al Centrului pentru Combaterea Crimelor Economice şi Corupţiei

Bătuţi de soartă şi de stat

Şcoala de Studii Avansate în Jurnalism

Au crescut prin case de copii, internate şi şcoli de meserii cu speranţa că va veni cineva să-i ia acasă. Ajunşi la vârsta majoratului, părăsesc aceste instituţii pentru a-şi croi propriul drum în viaţă. La despărţire li se spune că sunt liberi să facă ce vor, că toată lumea e a lor, că totul de acum încolo depinde de ei. Însă ei nu ştiu că dincolo de poarta orfelinatului nu îi aşteaptă nimeni, că strada nu le poate fi casă, iar străinii prieteni. Singura avere a lor la despărţire de educatori şi de colegi sunt cinci mii de lei oferiţi drept indemnizaţie unică şi hainele de pe ei.

Săptămîna în imagini
80_4dff5042440a3
80_4dff5046be87a
125_4dff503a2b7e9

Flash-mob „+1 vot”, pentru mobilizarea votanţilor © Moldova Azi

Modificări legislative în domeniul libertăţii de exprimare şi a dreptului la informare în Moldova (noiembrie-decembrie 2009)

Centrul pentru Jurnalism Independent a lansat o nouă ediţie a buletinului juridic, elaborat cu suportul financiar al organizaţiei Civil Rights Defenders, Suedia.
CJI, 31 decembrie 2009, 12:11

Buletinul conâine evoluţiile legislative recente din R. Moldova în domeniul libertăţii de exprimare şi informare, precum şi hotărârile recente ale Curtii Europene a Drepturilor Omului în acest domeniu. Arhiva buletinului o puteţi găsi pe pagina web a Centrului pentru Jurnalism Independent  http://ijc.md, la secţiunea Serviciul Juridic.

Găsiţi anexat buletinul legislativ media nr. 39 în limba română.

 Comentariile vizitatorilor
Comentarii recente:
Nu exista comentarii la acest material.
Va rugăm să vă autentificaţi pentru a lăsa comentarii.
T