Politic

Voronin, Smirnov si Medvedev se vor intalni la Moscova pe 18 martie

Vladimir Voronin, Igor Smirnov si Dmitri Medvedev se vor intalni la Moscova pe 18 martie, transmite agentia Novyi Region, preluata de Info-Prim Neo.
Info-Prim Neo, 11 martie 2009, 17:38

2009-03-11/17:28/ Chisinau (IPN) Liderul transnistrean Igor Smirnov a declarat presei din regiune ca a primit invitatia din partea ministrului afacerilor externe al Federatiei ruse. Una din temele de baza ale intrevederii o va constitui „intelegerea privind normalizarea relatiilor" intre cele doua maluri ale Nistrului.

Igor Smirnov a recunoscut ca, totusi, altele sunt prioritatile sale cat priveste aceasta intalnire, si anume: accelerarea vietii economice din regiune, cooperarea cu firmele rusesti si gasirea de piete de desfacere pentru produsele transnistrene.

Ofiterul de presa al presedintelui moldovean Vladimir Voronin, solicitat de Info-Prim Neo, nu a putut confirma intalnirea de pe 18 martie. „Nu dispunem de informatii, deoarece nu avem agenda pentru saptamana viitoare", a declarat Natalia Visanu, ofiter de presa al institutiei prezidentiale moldovenesti.

T