Politic

CEC anunta oficial incheierea procesului de inregistrare a concurentilor electorali

Comisia Electorala Centrala (CEC) anunta oficial ca s-a incheiat procesul de inregistrare a concurentilor electorali in alegerile Parlamentului din 5 aprilie. In buletinul de vor la alegerile parlamentare din acest an vor figura 21 de concurenti, comunica Agentia DECA-press.
Info-Prim Neo, 11 martie 2009, 17:45

In total, actele necesare in vederea inregistrarii in calitate de concurenti electorali au depus 23 de formatiuni politice si candidati independenti. CEC a refuzat la doi candidati inregistrarea pentru ca nu au insumat numarul total de semnaturi necesar pentru a candida la alegeri.

In ordinea de inscriere in buletinul de vot, acestia sunt: Partidul Social Democrat; Partidul Politic Partidul Liberal; Partidul Politic Alianta „MOLDOVA NOASTRA"; Partidul Popular Crestin Democrat; Partidul Comunistilor din Republica Moldova; Partidul Politic Partidul Liberal Democrat din Moldova; Partidul Democrat din Moldova; Partidul politic Uniunea Centrista din Moldova; Miscarea social-politica „Actiunea Europeana"; Partidul Dezvoltarii Spirituale „MOLDOVA UNITA"; Partidul Conservator; Banari Sergiu; Uratu Stefan; Partidul Politic „Partidul Ecologist „Alianta Verde"; Railean Victor; Partidul Politic „PENTRU NEAM SI TARA"; Uniunea Muncii „Patria-Родина"; Partidul Republican din Moldova; Tambalist Tatiana; Lomakin Alexandr; Cusnir Valentina.

T