Politic

Demnitarii de stat si-au facut publice averile

Comisia centrala de control a declaratiilor pe venit si proprietate a facut publice declaratiile pentru anul trecut.
INFOTAG, 20 martie 2009, 18:46

Chisinau, 20 martie ( INFOTAG ).Dupa cum relateaza agentia INFOTAG, presedintele Vladimir Voronin, lider al Partidului Comunistilor, a declarat ca detine actiuni de peste sase milioane de lei intr-o banca, un apartament pe str. Serghei Lazo, o casa cu constructii aferente in Corjova, Dubasari, doua loturi de livada si o casa la Pirita, Dubasari, si un garaj.

Liderul Aliantei Moldova Noastra" Serafim Urechean are un apartament, o vila cu teren, un garaj si o motocicleta BMW.

Liderul Partidului Liberal Mihai Ghimpu a declarat un apartament si doua autoturisme (Mercedes si Volkswagen).

Liderul Partidului Liberal-Democrat din Moldova Vlad Filat a declarat trei automobile (BMW, Toyota, Niva) si o casa in Chisinau.

Ex-premierul Dumitru Braghis, lider al Partidului Social-Democrat, a declarat o casa la Chisinau, o vila si un lot la Pirita, Dubasari, precum si trei automobile (Hunday, Skoda si Vaz).

Ex-presedintele Parlamentului Dumitru Diacov, lider al Partidului Democrat, a declarat o casa cu teren in capitala, un apartament la Moscova, doua spatii pentru oficiu, un BMW. El este si proprietarul ziarului "Novoe Vremea".

Ex-premierul Vasile Tarlev, lider al Uniunii Centriste din Moldova, a declarat o casa in Chisinau, o vila la Hrusova, Criuleni, patru loturi (2,8 mii mp), un automobil si peste trei mii de actiuni la "Bucuria" SA.

Vicespeakerul Iurie Rosca, lider al Partidului Popular Crestin-Democrat, a inclus in declaratia sa o casa cu teren, un garaj si un sarai, 100% din actiunile ziarului "Flux" si "AP Flux", 70% din "Tipografia Prag 3" si 34% din ziarul "Tara".

T