Social

Sistarea alimentării cu gaze se amână

Sistarea alimentării cu gaze naturale, planificată începând cu 19 iulie, se amână din motive tehnice, potrivit paginii electronice a întreprinderii „Chişinău-Gaz”.
Info-Prim Neo, 18 iulie 2011, 17:11

Furnizorul precizează că va anunţa ulterior noua dată la care va fi sistată alimentarea cu gaze. Alte detalii nu sunt oferite.

De marţi, fără gaze pe două săptămâni urmau să rămână mai multe străzi din sectorul Ciocana.

Ministrul agriculturii, Vasile Bumacov, a declarat luni, 18 iulie, la o conferinţă de presă că a primit în ultimele zile mai multe semnale de la conducătorii unor întreprinderi din sectorul Ciocana, printre care şi Combinatul de panificaţie „Franzeluţa" SA, în care acestea atenţionează că întreruperea livrării de gaze de către „Chişinău-Gaz" le va aduce pierderi irecuperabile.

„Combinatul de produse cerealiere trebuie să recepţioneze grâul de la producători şi pentru a-l păstra acesta urmează să fie uscat. Nu poate fi întreruptă aprovizionarea cu gaze. Noi înţelegem că şi reţelele de gaze trebuie reparate şi modernizate, dar două săptămâni e prea mult. Sper să soluţionăm această problemă pe cale amiabilă", a spus ministrul.

© Toate drepturile rezervate. Reproducerea totală sau parţială a materialelor necesită acordul în scris al IPN.

 

T