Social

Un nou control la postul PRO TV Chisinau

Postul „PRO TV Chisinau" anunta ca reprezentanti ai Centrului de Medicina Preventiva au controlat in ce masura este respectat nivelul sonor in preajma institutiei.
DECA-press, 25 noiembrie 2008, 17:33

Postul „PRO TV Chisinau" anunta ca reprezentanti ai Centrului de Medicina Preventiva au controlat in ce masura este respectat nivelul sonor in preajma institutiei, comunica Agentia Monitor Media.


Potrivit „PRO TV Chisinau", verificarile au fost efectuate ca urmare a unei scrisori adresate de catre deputatul crestin-democrat Stefan Secareanu prim-ministrului. El afirma ca a primit plangeri anonime de la presupusi locatari din preajma care se plang pe zgomotul mare din zona.


Specialistii au stabilit ca doar climatizatoarele produc un zgomot usor peste norma. Nivelul sunetului insa este comparabil cu o discutie purtata pe un ton normal sau cu ciripitul pasarilor.


Saptamana trecuta, autoritatile au trimis alti doi specialisti care au testat nivelul radiatiei din preajma sediului „PRO TV Chisinau". In plangerea anonima se arata ca din cauza radiatiei frunzele de pe copacii din preajma ar fi cazut mai devreme.

T