CăutareSr
11 mai 2021
Comentarii
Interviuri

Gheorghe Russu

Vice-director al Centrului pentru Combaterea Crimelor Economice şi Corupţiei

Bătuţi de soartă şi de stat

Şcoala de Studii Avansate în Jurnalism

Au crescut prin case de copii, internate şi şcoli de meserii cu speranţa că va veni cineva să-i ia acasă. Ajunşi la vârsta majoratului, părăsesc aceste instituţii pentru a-şi croi propriul drum în viaţă. La despărţire li se spune că sunt liberi să facă ce vor, că toată lumea e a lor, că totul de acum încolo depinde de ei. Însă ei nu ştiu că dincolo de poarta orfelinatului nu îi aşteaptă nimeni, că strada nu le poate fi casă, iar străinii prieteni. Singura avere a lor la despărţire de educatori şi de colegi sunt cinci mii de lei oferiţi drept indemnizaţie unică şi hainele de pe ei.

Săptămîna în imagini
80_4dff5042440a3
80_4dff5046be87a
125_4dff503a2b7e9

Flash-mob „+1 vot”, pentru mobilizarea votanţilor © Moldova Azi

White Crow: Un moldovean pledează pentru legalizarea marijuanei

Anatol Juraveli este student, membru al organizaţiei Hyde Park şi membru oficial al Coaliţiei Europene pentru Politici Corecte şi Eficiente în domeniul Drogurilor.
Moldova Azi, 4 mai 2010, 14:14

El pledează pentru legalizarea marijuanei în R. Moldova şi intenţionează să înfiinţeze o organizaţie pentru apărarea drepturilor consumatorilor şi cultivatorilor de cânepă din R. Moldova.

În acest sens a creat şi un blog de specialitate despre cânepă, produsele cânepei şi cultura cânepei.

A pregătit şi organizat primul marş al marijuanei în Chişinău, scopul său fiind cel de a-i face pe oameni fericiţi şi liberi în lupta pentru idealurile lor. "Dacă nu sunt fericiţi şi liberi, oamenii devin asemeni roboţilor", menţionează Anatol.


© Toate drepturile rezervate. Reproducerea totală sau parţială a materialelor necesită acordul în scris al publicaţiei electronice Moldova Azi (editor@ijc.md)Comentariile vizitatorilor
Comentarii recente:
calin, 5 mai 2010, 13:05
ridicati-l in slavi, urmatorul lucru pe care-l va cere sa legalizeze va fi cocaina, ca tot e drog relativ inofensiv
Va rugăm să vă autentificaţi pentru a lăsa comentarii.
T