CăutareSr
28 octombrie 2021
Comentarii
Interviuri

Gheorghe Russu

Vice-director al Centrului pentru Combaterea Crimelor Economice şi Corupţiei

Bătuţi de soartă şi de stat

Şcoala de Studii Avansate în Jurnalism

Au crescut prin case de copii, internate şi şcoli de meserii cu speranţa că va veni cineva să-i ia acasă. Ajunşi la vârsta majoratului, părăsesc aceste instituţii pentru a-şi croi propriul drum în viaţă. La despărţire li se spune că sunt liberi să facă ce vor, că toată lumea e a lor, că totul de acum încolo depinde de ei. Însă ei nu ştiu că dincolo de poarta orfelinatului nu îi aşteaptă nimeni, că strada nu le poate fi casă, iar străinii prieteni. Singura avere a lor la despărţire de educatori şi de colegi sunt cinci mii de lei oferiţi drept indemnizaţie unică şi hainele de pe ei.

Săptămîna în imagini
80_4dff5042440a3
80_4dff5046be87a
125_4dff503a2b7e9

Flash-mob „+1 vot”, pentru mobilizarea votanţilor © Moldova Azi

Chiril Lucinschi a decis sa se ocupe de politica „pentru ca a venit timpul"

Chiril Lucinschi, fiul ex-presedintelui Republicii Petru Lucinschi, sustine ca a decis sa se ocupe de politica „pentru ca a venit timpul", transmite DECA-press.
DECA-press, 30 ianuarie 2009, 16:22

Intr-un interviu acordat ziarului „Jurnal de Chisinau", el afirma ca „anterior am avut multe discutii cu prietenii si colegii mei, care au durat aproape un an si jumatate".

„Nu vroiam sa ma implic in politica, erau alte circumstante, dar cred ca acum a venit timpul", sustine Chiril Lucinschi.

El recunoaste ca a negociat mult timp cu PD si s-a convins ca „aceasta formatiune politica a ramas pe pozitiile vechi si, mi se pare, astazi este unicul partid care nu vrea sa dezbine societatea".

„Formatiunea este aproape de sufletul meu, de intelegerea mea despre ceea ce trebuie de facut in politica", mai afirma tanarul politician.Comentariile vizitatorilor
Comentarii recente:
serghei, 3 februarie 2009, 13:02
a venit timpul zici-chirile, zece ani, pot sa zic ca se poate, (bush, w bush) si tu cu aceleasi rezultate!!! poftim, dar din pacate moldova nu are o economie pe care o mai poti strica...
serghei, 3 februarie 2009, 13:02
a venit timpul zici-chirile, zece ani, pot sa zic ca se poate, (bush, w bush) si tu cu aceleasi rezultate!!! poftim, dar din pacate moldova nu are o economie pe care o mai poti strica...
vamavama, 2 februarie 2009, 16:20
Interesant cine te-a indrumat,politician din tine ka si din taica-tu.Moldova are nevoie de un presedinte strain-unul ka Putin
basarab, 1 februarie 2009, 15:41
Dar ce draga Chiril ,ati ramas cumva fara bani si ati gasit momentul potrivit sa va lansa-ti in politica? Ce" frumos" se vede ca nu va e de-ajuns cea ce ati furat cind taica-tu era la putere. Sarmanul popor moldovean cu asa politicieni si conducatori care numai la propria persoana si se gindesc, si cum sa se mai imbogateasca putin.
Un partid care nu vrea sa dezbine societatea, hm,? care societate stimabile, comunista? Moldova ARE NEVOE DE SCHIMBARE. Dar pe voi va aranjeaza sa nu se schimbe nimic ,ca nu va veti mai pute imbogati, ha?
Va rugăm să vă autentificaţi pentru a lăsa comentarii.
T