CăutareSr
29 noiembrie 2021
Comentarii
Interviuri

Gheorghe Russu

Vice-director al Centrului pentru Combaterea Crimelor Economice şi Corupţiei

Bătuţi de soartă şi de stat

Şcoala de Studii Avansate în Jurnalism

Au crescut prin case de copii, internate şi şcoli de meserii cu speranţa că va veni cineva să-i ia acasă. Ajunşi la vârsta majoratului, părăsesc aceste instituţii pentru a-şi croi propriul drum în viaţă. La despărţire li se spune că sunt liberi să facă ce vor, că toată lumea e a lor, că totul de acum încolo depinde de ei. Însă ei nu ştiu că dincolo de poarta orfelinatului nu îi aşteaptă nimeni, că strada nu le poate fi casă, iar străinii prieteni. Singura avere a lor la despărţire de educatori şi de colegi sunt cinci mii de lei oferiţi drept indemnizaţie unică şi hainele de pe ei.

Săptămîna în imagini
80_4dff5042440a3
80_4dff5046be87a
125_4dff503a2b7e9

Flash-mob „+1 vot”, pentru mobilizarea votanţilor © Moldova Azi

Din 5 februarie, concurentii electorali isi pot depune dosarele pentru participarea in alegerile parlamentare

Partidele politice sau candidatii independenti pot de pune actele la Comisia Electorala Centrala (CEC) incepand cu 5 februarie, ora 10.00. Acest lucru a fost decis de CEC in sedinta din dimineata zilei de miercuri, transmite DECA-press.
DECA-press, 4 februarie 2009, 17:49

 

CEC a creat un grup de lucru din trei membri ai comisiei care vor inregistra concurentii electorali intr-un registru special si vor stabili ordinea depunerii dosarelor prin tragere la sorti.

In fiecare zi, la ora 17:00, CEC in componenta deplina va efectua tragerea la soti pentru a stabili ordinea includerii in buletinele de vot. La tragere vor participa doar concurenti care au depus dosarele in zilele respective.

In Moldova, exista 28 de partide si toate au dreptul de a participa la scrutinul din 5 aprilie.Comentariile vizitatorilor
Comentarii recente:
Nu exista comentarii la acest material.
Va rugăm să vă autentificaţi pentru a lăsa comentarii.
T