CăutareSr
29 noiembrie 2021
Comentarii
Interviuri

Gheorghe Russu

Vice-director al Centrului pentru Combaterea Crimelor Economice şi Corupţiei

Bătuţi de soartă şi de stat

Şcoala de Studii Avansate în Jurnalism

Au crescut prin case de copii, internate şi şcoli de meserii cu speranţa că va veni cineva să-i ia acasă. Ajunşi la vârsta majoratului, părăsesc aceste instituţii pentru a-şi croi propriul drum în viaţă. La despărţire li se spune că sunt liberi să facă ce vor, că toată lumea e a lor, că totul de acum încolo depinde de ei. Însă ei nu ştiu că dincolo de poarta orfelinatului nu îi aşteaptă nimeni, că strada nu le poate fi casă, iar străinii prieteni. Singura avere a lor la despărţire de educatori şi de colegi sunt cinci mii de lei oferiţi drept indemnizaţie unică şi hainele de pe ei.

Săptămîna în imagini
80_4dff5042440a3
80_4dff5046be87a
125_4dff503a2b7e9

Flash-mob „+1 vot”, pentru mobilizarea votanţilor © Moldova Azi

Miscarea "Ravnopravie" nu a ajuns la un acord cu Uniunea Centrista

Miercuri Congresul republican al Uniunii Centriste din Moldova (UCM), reprezentat de 130 de delegati din toate raioanele republicii, a aprobat lista electorala a candidatilor partidului la alegerile parlamentare.
INFOTAG, 5 februarie 2009, 17:25

Chisinau, 5 februarie ( INFOTAG ). Dupa cum transmite INFOTAG, ex-premierul Vasile Tarlev a prezentat delegatilor tactica si strategia UCM la apropiatele alegeri parlamentare. El a numit aliatii cu care UCM va merge la alegeri. Printre acestia se numara Partidul Popular Republican (PPR), Partidul "Legea si Ordinea", miscarile "Ravnopravie" si "Edinaia Gagauzia".

Tarlev a comunicat ca pe listele partidului vor fi inclusi trei reprezentanti ai miscarii "Edinaia Gagauzia", 8 candidati din partea PPR si trei persoane din partea miscarii "Ravnopravie" (Gavrilov, Gaidarji, Tuleantev).

Tarlev a mai spus ca pe lista UCM sint rezervate locuri si pentru candidatii din Transnistria.

Primii pe lista UCM sint: Vasile Tarlev, Mihai Petrache, Gheorghe Avornic, Gheorghe Amihalachioaie, Feodor Gagauz.

Surse apropiate de conducerea UCM au comunicat pentru INFOTAG ca pe lista partidului nu figureaza numele liderului miscarii "Ravnopravie", Valerii Climenco.

MISCAREA "RAVNOPRAVIE" VA MERGE SINGURA IN ALEGERI - VALERII CLIMENCO

Chisinau, 5 februarie ( INFOTAG ). Miscarea "Ravnopravie" va merge singura in alegeri, a declarat liderul ei, Valerii Climenco.

In interviul acordat agentiei INFOTAG, Climenco a spus ca "a trecut timpul aliantelor".

"Tarlev ne-a propus sa mergem in alegeri impreuna, insa nu am ajuns la un comun acord si cred ca deja trenul a plecat", a spus Climenco.

Liderul de partid spune ca pentru prima data aude ca "Ravnopravie" este o aliata a UCM.

"Tarlev este un proiect al lui Voronin. De aceea este acelasi lucru sa-l votezi pe el sau pe comunisti", a conchis Climenco.

 Comentariile vizitatorilor
Comentarii recente:
Nu exista comentarii la acest material.
Va rugăm să vă autentificaţi pentru a lăsa comentarii.
T