CăutareSr
18 octombrie 2021
Comentarii
Interviuri

Gheorghe Russu

Vice-director al Centrului pentru Combaterea Crimelor Economice şi Corupţiei

Bătuţi de soartă şi de stat

Şcoala de Studii Avansate în Jurnalism

Au crescut prin case de copii, internate şi şcoli de meserii cu speranţa că va veni cineva să-i ia acasă. Ajunşi la vârsta majoratului, părăsesc aceste instituţii pentru a-şi croi propriul drum în viaţă. La despărţire li se spune că sunt liberi să facă ce vor, că toată lumea e a lor, că totul de acum încolo depinde de ei. Însă ei nu ştiu că dincolo de poarta orfelinatului nu îi aşteaptă nimeni, că strada nu le poate fi casă, iar străinii prieteni. Singura avere a lor la despărţire de educatori şi de colegi sunt cinci mii de lei oferiţi drept indemnizaţie unică şi hainele de pe ei.

Săptămîna în imagini
80_4dff5042440a3
80_4dff5046be87a
125_4dff503a2b7e9

Flash-mob „+1 vot”, pentru mobilizarea votanţilor © Moldova Azi

Campanie de colectare a semnaturilor in sustinerea dreptului de vot al moldovenilor in SUA

Moldovenii din Statele Unite ale Americii (SUA) au instituit un grup de initiativa care colecteaza semnaturi in sustinerea deschiderii sectiilor de votare suplimentare in aceasta tara pentru alegerile parlamentare din 5 aprilie.
DECA-press, 11 februarie 2009, 17:19

„Dupa cele comunicate de oficialii Ambasadei R. Moldova la Washington, precum ca numai 23 de cetateni ai RM au solicitat sa participe la vot, noi, moldovenii din diferite state ale SUA, am initiat o actiune de colectare a semnaturilor ce ar confirma ca aici sint mult mai multi doritori de a vota. In scurt timp, intentionam sa prezentam la ambasada listele cu semnaturi", se spune in mesaj.

Moldovenii din SUA vor expedia listele cu semnaturi si pe adresa Comisiei Electorale Centrale.Comentariile vizitatorilor
Comentarii recente:
Nu exista comentarii la acest material.
Va rugăm să vă autentificaţi pentru a lăsa comentarii.
T