CăutareSr
28 octombrie 2021
Comentarii
Interviuri

Gheorghe Russu

Vice-director al Centrului pentru Combaterea Crimelor Economice şi Corupţiei

Bătuţi de soartă şi de stat

Şcoala de Studii Avansate în Jurnalism

Au crescut prin case de copii, internate şi şcoli de meserii cu speranţa că va veni cineva să-i ia acasă. Ajunşi la vârsta majoratului, părăsesc aceste instituţii pentru a-şi croi propriul drum în viaţă. La despărţire li se spune că sunt liberi să facă ce vor, că toată lumea e a lor, că totul de acum încolo depinde de ei. Însă ei nu ştiu că dincolo de poarta orfelinatului nu îi aşteaptă nimeni, că strada nu le poate fi casă, iar străinii prieteni. Singura avere a lor la despărţire de educatori şi de colegi sunt cinci mii de lei oferiţi drept indemnizaţie unică şi hainele de pe ei.

Săptămîna în imagini
80_4dff5042440a3
80_4dff5046be87a
125_4dff503a2b7e9

Flash-mob „+1 vot”, pentru mobilizarea votanţilor © Moldova Azi

PPR va sustine UCM in alegerile parlamentare

Ex-premierul Vasile Tarlev (2001-2008) si ex-prim-vicepremierul Nicolae Andronic (1998-1999) vor merge in alegeri impreuna. Aceasta dupa ce Partidul Popular Republican (PPR), lider al caruia este Nicolae Andronic, a decis ca va sustine in alegerile parlamentare din 5 aprilie Uniunea Centrista din Moldova (UCM), condusa de Vasile Tarlev.
DECA-press, 13 februarie 2009, 17:20

PPR este sigur ca „aceasta decizie este una corecta si de perspectiva in situatia politica ce s-a creat in Republica Moldova".

„Tara are nevoie de forte politice sanatoase, de politicieni care au demonstrat, prin activitatea lor de-a lungul anilor, ca pentru ei conteaza numai interesul cetateanului si al statului, care au contribuit, prin actiuni concrete, nu prin declaratii, la consolidarea statalitatii, promovarea reformelor, afirmarea democratiei si statului de drept, cresterea nivelului de bunastare a populatiei. Aceste principii ne-au calauzit si ne vor calauzi intotdeauna!", se spune intr-o declaratie a formatiunii, citata de Agentia DECA-press.Comentariile vizitatorilor
Comentarii recente:
Nu exista comentarii la acest material.
Va rugăm să vă autentificaţi pentru a lăsa comentarii.
T