CăutareSr
11 mai 2021
Comentarii
Interviuri

Gheorghe Russu

Vice-director al Centrului pentru Combaterea Crimelor Economice şi Corupţiei

Bătuţi de soartă şi de stat

Şcoala de Studii Avansate în Jurnalism

Au crescut prin case de copii, internate şi şcoli de meserii cu speranţa că va veni cineva să-i ia acasă. Ajunşi la vârsta majoratului, părăsesc aceste instituţii pentru a-şi croi propriul drum în viaţă. La despărţire li se spune că sunt liberi să facă ce vor, că toată lumea e a lor, că totul de acum încolo depinde de ei. Însă ei nu ştiu că dincolo de poarta orfelinatului nu îi aşteaptă nimeni, că strada nu le poate fi casă, iar străinii prieteni. Singura avere a lor la despărţire de educatori şi de colegi sunt cinci mii de lei oferiţi drept indemnizaţie unică şi hainele de pe ei.

Săptămîna în imagini
80_4dff5042440a3
80_4dff5046be87a
125_4dff503a2b7e9

Flash-mob „+1 vot”, pentru mobilizarea votanţilor © Moldova Azi

Vladimir Voronin, persona non-grata la „Publika" TV

Preşedintele Partidului Comuniştilor din R. Moldova (PCRM), Vladimir Voronin, nu va mai fi invitat, până la sfârşitul campaniei electorale, la postul de televiziune „Publika" şi nici nu va putea interveni telefonic în direct.
MONITOR MEDIA, 18 noiembrie 2010, 13:20

Despre aceasta a anunţat, joi, 18 noiembrie, „Publika" TV.

Embargoul pentru Vladimir Voronin a fost impus de „Publika" TV pentru că liderul comunist a utilizat, într-o intervenţie în direct, un „limbaj incalificabil". Postul de televiziune precizează în acelaşi timp, că embargoul nu se extinde asupra altor membri şi simpatizanţi ai PCRM care pot participa la dezbateri electorale şi alte emisiuni la „Publika" TV.

Postul de televiziune informează că liderul comunist acceptase ca astăzi să acorde un interviu, dar când echipa de la „Publika" TV a ajuns la sediul PCRM, liderul comuniştilor s-a răzgândit. „Nu este prima oară când Vladimir Voronin acceptă provocarea jurnaliştilor noştri, dar în loc să acorde interviurile programate, cere amânarea acestora", se mai arată în declaraţia „Publika" TV.

© AGENŢIA „MONITOR MEDIA"

 Comentariile vizitatorilor
Comentarii recente:
Nu exista comentarii la acest material.
Va rugăm să vă autentificaţi pentru a lăsa comentarii.
T