CăutareSr
18 octombrie 2021
Comentarii
Interviuri

Gheorghe Russu

Vice-director al Centrului pentru Combaterea Crimelor Economice şi Corupţiei

Bătuţi de soartă şi de stat

Şcoala de Studii Avansate în Jurnalism

Au crescut prin case de copii, internate şi şcoli de meserii cu speranţa că va veni cineva să-i ia acasă. Ajunşi la vârsta majoratului, părăsesc aceste instituţii pentru a-şi croi propriul drum în viaţă. La despărţire li se spune că sunt liberi să facă ce vor, că toată lumea e a lor, că totul de acum încolo depinde de ei. Însă ei nu ştiu că dincolo de poarta orfelinatului nu îi aşteaptă nimeni, că strada nu le poate fi casă, iar străinii prieteni. Singura avere a lor la despărţire de educatori şi de colegi sunt cinci mii de lei oferiţi drept indemnizaţie unică şi hainele de pe ei.

Săptămîna în imagini
80_4dff5042440a3
80_4dff5046be87a
125_4dff503a2b7e9

Flash-mob „+1 vot”, pentru mobilizarea votanţilor © Moldova Azi

24 de candidati independenti ar putea participa la alegerile parlamentare

La alegerile parlamentare din acest an ar putea participa 24 de candidati independenti, releva Agentia DECA-press.
DECA-press, 3 martie 2009, 15:59

Secretarul Comisiei Electorale Centrale (CEC), Iurie Ciocan, sustine ca anume atatia cetateni au solicitat de la CEC liste de subscriptie pentru a colecta semnaturi in favoarea candidaturilor lor.

Potrivit legislatiei in vigoare, cei care doresc sa participe in alegeri urmeaza sa depuna documentele cu o luna inainte de la data desfasurarii alegerilor. In cazul alegerilor parlamentare din acest an, termenul expira pe data de 5 martie.Comentariile vizitatorilor
Comentarii recente:
Nu exista comentarii la acest material.
Va rugăm să vă autentificaţi pentru a lăsa comentarii.
T