CăutareSr
20 octombrie 2021
Comentarii
Interviuri

Gheorghe Russu

Vice-director al Centrului pentru Combaterea Crimelor Economice şi Corupţiei

Bătuţi de soartă şi de stat

Şcoala de Studii Avansate în Jurnalism

Au crescut prin case de copii, internate şi şcoli de meserii cu speranţa că va veni cineva să-i ia acasă. Ajunşi la vârsta majoratului, părăsesc aceste instituţii pentru a-şi croi propriul drum în viaţă. La despărţire li se spune că sunt liberi să facă ce vor, că toată lumea e a lor, că totul de acum încolo depinde de ei. Însă ei nu ştiu că dincolo de poarta orfelinatului nu îi aşteaptă nimeni, că strada nu le poate fi casă, iar străinii prieteni. Singura avere a lor la despărţire de educatori şi de colegi sunt cinci mii de lei oferiţi drept indemnizaţie unică şi hainele de pe ei.

Săptămîna în imagini
80_4dff5042440a3
80_4dff5046be87a
125_4dff503a2b7e9

Flash-mob „+1 vot”, pentru mobilizarea votanţilor © Moldova Azi

UCM a semnat acordul de colaborare cu organizatia moscovita a partidului "Edinaya Rossia"

Partidul Uniunea Centrista din Moldova (UCM), condusa de ex-premierul Vasile Tarlev, a semnat un Acord de colaborare cu organizatia moscovita a Partidului "Edinaya Rossia", al carui lider este primarul Iurii Lujkov.
INFOTAG, 3 martie 2009, 16:04

Chisinau, 3 martie ( INFOTAG ). La conferinta de presa de luni de la INFOTAG LIDERUL UCM a spus ca partidul sau isi construieste relatii de parteneriat cu partidele si organizatiile din tarile vecine ale Moldovei - Ucraina si Romania, precum si cu CSI, fara a mai astepta rezultatele alegerilor din 5 aprilie-

Tarlev a amintit ca partidul sau are semnate deja Acorduri de colaborare cu Partidul Regiunilor din Ucraina, condus de Victor Ianukovici, cu Asociatia producatorilor din Rusia, condusa de Nicolae Rijkov, cu Asociatia producatorilor din Ucraina, condusa de Anatolie Chinah, de origine din Moldova, precum si cu Asociatia din Turcia.

"Ne aflam la etapa semnarii Acordului de colaborare cu Partidul "Edinaya Rossia", condus de prim-ministrul rus Vladimir Putin", a spus Tarlev.

Ex-premierul a comunicat ca in viitorul apropiat va efectua o vizita in Romania si Bulgaria, unde planifica sa semneze Acorduri de colaborare intre UCM si partidele de la conducere din aceste tari.

Referindu-se la politica externa, pe care vrea sa o duca partidul condus de el, Tarlev a spus ca Moldova trebuie sa mentina parteneriatul strategic cu Rusia si Uniunea Europeana cu care Moldova trebuie sa semneze acordul de asociere ca membru.

"Tara noastra trebuie sa devina un teritoriu al prieteniei si colaborarii intre Vest si Est", a spus Tarlev. (Detalii aflati in urmatoarele buletine de stiri ale agentiei INFOTAG).Comentariile vizitatorilor
Comentarii recente:
Nu exista comentarii la acest material.
Va rugăm să vă autentificaţi pentru a lăsa comentarii.
T