CăutareSr
28 octombrie 2021
Comentarii
Interviuri

Gheorghe Russu

Vice-director al Centrului pentru Combaterea Crimelor Economice şi Corupţiei

Bătuţi de soartă şi de stat

Şcoala de Studii Avansate în Jurnalism

Au crescut prin case de copii, internate şi şcoli de meserii cu speranţa că va veni cineva să-i ia acasă. Ajunşi la vârsta majoratului, părăsesc aceste instituţii pentru a-şi croi propriul drum în viaţă. La despărţire li se spune că sunt liberi să facă ce vor, că toată lumea e a lor, că totul de acum încolo depinde de ei. Însă ei nu ştiu că dincolo de poarta orfelinatului nu îi aşteaptă nimeni, că strada nu le poate fi casă, iar străinii prieteni. Singura avere a lor la despărţire de educatori şi de colegi sunt cinci mii de lei oferiţi drept indemnizaţie unică şi hainele de pe ei.

Săptămîna în imagini
80_4dff5042440a3
80_4dff5046be87a
125_4dff503a2b7e9

Flash-mob „+1 vot”, pentru mobilizarea votanţilor © Moldova Azi

Comisia Electorala Centrala atentioneaza cetatenii in vederea verificarii valabilitatii actelor de identitate

Comisia Electorala Centrala (CEC) aminteste ca alegatorii cu actele de identitate expirate nu vor putea vota la scrutinul din 5 aprilie, comunica DECA-press.
DECA-press, 5 martie 2009, 17:16

In acest sens, autoritatea electorala atrage atentia alegatorilor in privinta verificarii valabilitatii actelor de identitate. 

CEC aminteste ca cetatenii vor putea vota in baza buletinului de identitate, cu fisa de insotire; pasaportului de tip sovietic modelul anului 1974 cu mentiunea privind cetatenia Republicii Moldova; actul de identitate provizoriu de tip F-9 cu mentiunile privind cetatenia moldoveneasca.

Se va putea vota, de asemenea, avand pasaportul pentru intrare-iesire din tara, livretul de marinar pentru sectiile de votare de peste hotarele Republicii Moldova; livretul militar pentru ostasii in termen, livretul eliberat de Centrul Serviciului Civil pentru persoanele care satisfac serviciul civil.Comentariile vizitatorilor
Comentarii recente:
Nu exista comentarii la acest material.
Va rugăm să vă autentificaţi pentru a lăsa comentarii.
T