CăutareSr
28 octombrie 2021
Comentarii
Interviuri

Gheorghe Russu

Vice-director al Centrului pentru Combaterea Crimelor Economice şi Corupţiei

Bătuţi de soartă şi de stat

Şcoala de Studii Avansate în Jurnalism

Au crescut prin case de copii, internate şi şcoli de meserii cu speranţa că va veni cineva să-i ia acasă. Ajunşi la vârsta majoratului, părăsesc aceste instituţii pentru a-şi croi propriul drum în viaţă. La despărţire li se spune că sunt liberi să facă ce vor, că toată lumea e a lor, că totul de acum încolo depinde de ei. Însă ei nu ştiu că dincolo de poarta orfelinatului nu îi aşteaptă nimeni, că strada nu le poate fi casă, iar străinii prieteni. Singura avere a lor la despărţire de educatori şi de colegi sunt cinci mii de lei oferiţi drept indemnizaţie unică şi hainele de pe ei.

Săptămîna în imagini
80_4dff5042440a3
80_4dff5046be87a
125_4dff503a2b7e9

Flash-mob „+1 vot”, pentru mobilizarea votanţilor © Moldova Azi

Expira termenul de depunere a documentelor la CEC

Partidele si candidatii independenti care doresc sa participe la alegerile parlamentare din 5 aprilie in calitate de concurenti electorali, pot depune documentele la CEC pentru inregistrare joi, nu mai tirziu de ora 16.00.
INFOTAG, 5 martie 2009, 17:24

Chisinau, 5 martie ( INFOTAG ). Surse din cadrul CEC au comunicat pentru INFOTAG ca in ajun trei pretendenti au depus actele necesare pentru inregistrare: Partidul Republican din Moldova, Timbalist Tatiana si Bolotnicov Oleg.

Seara, in urma tragerii la sorti, s-a stabilit ordinea de inscriere in buletinul de vot: 19, 20 si 18. Conform Codului electoral, Comisia Electorala Centrala efectueaza inregistrarea candidatilor desemnati in alegeri in decursul a 7 zile de la data primirii actelor.

La moment sint inregistrati 17 participanti in campania electorala.Comentariile vizitatorilor
Comentarii recente:
Nu exista comentarii la acest material.
Va rugăm să vă autentificaţi pentru a lăsa comentarii.
T