CăutareSr
18 octombrie 2021
Comentarii
Interviuri

Gheorghe Russu

Vice-director al Centrului pentru Combaterea Crimelor Economice şi Corupţiei

Bătuţi de soartă şi de stat

Şcoala de Studii Avansate în Jurnalism

Au crescut prin case de copii, internate şi şcoli de meserii cu speranţa că va veni cineva să-i ia acasă. Ajunşi la vârsta majoratului, părăsesc aceste instituţii pentru a-şi croi propriul drum în viaţă. La despărţire li se spune că sunt liberi să facă ce vor, că toată lumea e a lor, că totul de acum încolo depinde de ei. Însă ei nu ştiu că dincolo de poarta orfelinatului nu îi aşteaptă nimeni, că strada nu le poate fi casă, iar străinii prieteni. Singura avere a lor la despărţire de educatori şi de colegi sunt cinci mii de lei oferiţi drept indemnizaţie unică şi hainele de pe ei.

Săptămîna în imagini
80_4dff5042440a3
80_4dff5046be87a
125_4dff503a2b7e9

Flash-mob „+1 vot”, pentru mobilizarea votanţilor © Moldova Azi

CEC anunta oficial incheierea procesului de inregistrare a concurentilor electorali

Comisia Electorala Centrala (CEC) anunta oficial ca s-a incheiat procesul de inregistrare a concurentilor electorali in alegerile Parlamentului din 5 aprilie. In buletinul de vor la alegerile parlamentare din acest an vor figura 21 de concurenti, comunica Agentia DECA-press.
Info-Prim Neo, 11 martie 2009, 17:45

In total, actele necesare in vederea inregistrarii in calitate de concurenti electorali au depus 23 de formatiuni politice si candidati independenti. CEC a refuzat la doi candidati inregistrarea pentru ca nu au insumat numarul total de semnaturi necesar pentru a candida la alegeri.

In ordinea de inscriere in buletinul de vot, acestia sunt: Partidul Social Democrat; Partidul Politic Partidul Liberal; Partidul Politic Alianta „MOLDOVA NOASTRA"; Partidul Popular Crestin Democrat; Partidul Comunistilor din Republica Moldova; Partidul Politic Partidul Liberal Democrat din Moldova; Partidul Democrat din Moldova; Partidul politic Uniunea Centrista din Moldova; Miscarea social-politica „Actiunea Europeana"; Partidul Dezvoltarii Spirituale „MOLDOVA UNITA"; Partidul Conservator; Banari Sergiu; Uratu Stefan; Partidul Politic „Partidul Ecologist „Alianta Verde"; Railean Victor; Partidul Politic „PENTRU NEAM SI TARA"; Uniunea Muncii „Patria-Родина"; Partidul Republican din Moldova; Tambalist Tatiana; Lomakin Alexandr; Cusnir Valentina.Comentariile vizitatorilor
Comentarii recente:
Nu exista comentarii la acest material.
Va rugăm să vă autentificaţi pentru a lăsa comentarii.
T