CăutareSr
28 octombrie 2021
Comentarii
Interviuri

Gheorghe Russu

Vice-director al Centrului pentru Combaterea Crimelor Economice şi Corupţiei

Bătuţi de soartă şi de stat

Şcoala de Studii Avansate în Jurnalism

Au crescut prin case de copii, internate şi şcoli de meserii cu speranţa că va veni cineva să-i ia acasă. Ajunşi la vârsta majoratului, părăsesc aceste instituţii pentru a-şi croi propriul drum în viaţă. La despărţire li se spune că sunt liberi să facă ce vor, că toată lumea e a lor, că totul de acum încolo depinde de ei. Însă ei nu ştiu că dincolo de poarta orfelinatului nu îi aşteaptă nimeni, că strada nu le poate fi casă, iar străinii prieteni. Singura avere a lor la despărţire de educatori şi de colegi sunt cinci mii de lei oferiţi drept indemnizaţie unică şi hainele de pe ei.

Săptămîna în imagini
80_4dff5042440a3
80_4dff5046be87a
125_4dff503a2b7e9

Flash-mob „+1 vot”, pentru mobilizarea votanţilor © Moldova Azi

Dezbaterile electorale de la „Teleradio Balti" au fost suspendate

Consiliul Electoral de Circumscriptie Balti a dispus, joi, suspendarea dezbaterilor electorale la Compania publica „Teleradio-Balti" (TVB) in rezultatul a doua contestatii care au fost depuse de reprezentantii Partidului Comunistilor din R. Moldova (PCRM) si Partidului Popular Crestin Democrat (PPCD), informeaza Agentia Monitor Media.
DECA-press, 13 martie 2009, 17:31

Reprezentantul PCRM in Consiliu, Octavian Mahu, sustine ca TVB a aplicat practici discriminatorii fata de unii concurenti electorali in procesul de organizare a primei emisiuni de dezbateri electorale din 10 martie si ca respectiva companie nu si-a adus in ordine regulamentele interne ce tin de campania electorala in corespundere cu legislatia.

De discriminare din partea TVB s-a plans si PPCD.

Autoritatea electorala din Balti a remis spre examinare contestatia la Comisia Electorala Centrala, dar a dispus, totodata, suspendarea dezbaterilor electorale pana la adoptarea unei decizii.

La 13 martie, TVB urma sa organizeze a doua runda de dezbateri electorale.

Reprezentantii TVB sustin ca decizia autoritatii electorale din Balti au creat dificultati in ce priveste realizarea graficului dezbaterilor pentru timpul ramas pana la alegeri.

Actionarul majoritar al Companiei publice „Teleradio-Balti" este Consiliul Municipal Balti, unde comunistii detin majoritatea.

© AGENTIA „MONITOR MEDIA"Comentariile vizitatorilor
Comentarii recente:
Nu exista comentarii la acest material.
Va rugăm să vă autentificaţi pentru a lăsa comentarii.
T