CăutareSr
18 octombrie 2021
Comentarii
Interviuri

Gheorghe Russu

Vice-director al Centrului pentru Combaterea Crimelor Economice şi Corupţiei

Bătuţi de soartă şi de stat

Şcoala de Studii Avansate în Jurnalism

Au crescut prin case de copii, internate şi şcoli de meserii cu speranţa că va veni cineva să-i ia acasă. Ajunşi la vârsta majoratului, părăsesc aceste instituţii pentru a-şi croi propriul drum în viaţă. La despărţire li se spune că sunt liberi să facă ce vor, că toată lumea e a lor, că totul de acum încolo depinde de ei. Însă ei nu ştiu că dincolo de poarta orfelinatului nu îi aşteaptă nimeni, că strada nu le poate fi casă, iar străinii prieteni. Singura avere a lor la despărţire de educatori şi de colegi sunt cinci mii de lei oferiţi drept indemnizaţie unică şi hainele de pe ei.

Săptămîna în imagini
80_4dff5042440a3
80_4dff5046be87a
125_4dff503a2b7e9

Flash-mob „+1 vot”, pentru mobilizarea votanţilor © Moldova Azi

Tineri din AMN, atacati in timpul unui protest pasnic

Tineri din Alianta „Moldova Noastra" (AMN) au fost atacati, vineri, in timpul unui protest pasnic din fata Ministerului Afacerilor Interne (MAI), transmite DECA-press.
DECA-press, 13 martie 2009, 17:34

Ei venisera la MAI pentru a-si exprima protestul in legatura cu implicarea colaboratorilor organelor de politie in campania electorala. La nici un minut de la inceperea protestului cateva persoane necunoscute au aruncat in ei cu sticle cu vopsea verde.

Majoritatea celor cateva zeci de tineri protestatari au avut de suferit - unii s-au pomenit cu hainele murdarite, altii - cu incaltamintea, iar cativa au ajuns sa aiba vopsea in cap si pe fete.

Politia nu a intervenit, desi protestatarii sustin ca aceasta era la mici distanta de ei.Comentariile vizitatorilor
Comentarii recente:
Nu exista comentarii la acest material.
Va rugăm să vă autentificaţi pentru a lăsa comentarii.
T