CăutareSr
29 ianuarie 2022
Comentarii
Interviuri

Gheorghe Russu

Vice-director al Centrului pentru Combaterea Crimelor Economice şi Corupţiei

Bătuţi de soartă şi de stat

Şcoala de Studii Avansate în Jurnalism

Au crescut prin case de copii, internate şi şcoli de meserii cu speranţa că va veni cineva să-i ia acasă. Ajunşi la vârsta majoratului, părăsesc aceste instituţii pentru a-şi croi propriul drum în viaţă. La despărţire li se spune că sunt liberi să facă ce vor, că toată lumea e a lor, că totul de acum încolo depinde de ei. Însă ei nu ştiu că dincolo de poarta orfelinatului nu îi aşteaptă nimeni, că strada nu le poate fi casă, iar străinii prieteni. Singura avere a lor la despărţire de educatori şi de colegi sunt cinci mii de lei oferiţi drept indemnizaţie unică şi hainele de pe ei.

Săptămîna în imagini
80_4dff5042440a3
80_4dff5046be87a
125_4dff503a2b7e9

Flash-mob „+1 vot”, pentru mobilizarea votanţilor © Moldova Azi

Muzică şi dansuri dedicate Zilei Internaţionale a Romilor

Activităţi dedicate Zilei Internaţionale a Romilor au avut loc în perioada 7-8 aprilie 2011, în incinta Biroului Relaţii Interetnice.
Susan Coughtrie and Lucas Farcy, 12 aprilie 2011, 15:26
Casa Naţionalităţilor ("Casa Naţionalităţilor"), de pe strada Mateevici a prins viaţă, vineri seara, datorită melodiilor şi dansurilor colorate ale romilor.

Evenimentele au fost organizate de Biroul Relaţii Interetnice în colaborare cu OSCE, Biroul Instituţiilor Democratice şi Drepturile Omului.

Cu ocazia celebrării Zilei Internaţionale a Romilor, a fost organizat un spectacol de cîntece şi dansuri rome. De asemenea, liderii organizaţiilor de romi au primit diplome de merit pentru contribuţiile lor artistice.

 

 Comentariile vizitatorilor
Comentarii recente:
Nu exista comentarii la acest material.
Va rugăm să vă autentificaţi pentru a lăsa comentarii.
T