CăutareSr
29 noiembrie 2021
Comentarii
Interviuri

Gheorghe Russu

Vice-director al Centrului pentru Combaterea Crimelor Economice şi Corupţiei

Bătuţi de soartă şi de stat

Şcoala de Studii Avansate în Jurnalism

Au crescut prin case de copii, internate şi şcoli de meserii cu speranţa că va veni cineva să-i ia acasă. Ajunşi la vârsta majoratului, părăsesc aceste instituţii pentru a-şi croi propriul drum în viaţă. La despărţire li se spune că sunt liberi să facă ce vor, că toată lumea e a lor, că totul de acum încolo depinde de ei. Însă ei nu ştiu că dincolo de poarta orfelinatului nu îi aşteaptă nimeni, că strada nu le poate fi casă, iar străinii prieteni. Singura avere a lor la despărţire de educatori şi de colegi sunt cinci mii de lei oferiţi drept indemnizaţie unică şi hainele de pe ei.

Săptămîna în imagini
80_4dff5042440a3
80_4dff5046be87a
125_4dff503a2b7e9

Flash-mob „+1 vot”, pentru mobilizarea votanţilor © Moldova Azi

„Comunistul" nu delimiteaza declaratiile membrilor CEC de propriile comentarii

Secretarul Comisiei Electorale Centrale (CEC), Iurie Ciocan, a cerut dreptul la replica de la ziarul „Comunistul", editat de Partidul Comunistilor din R. Moldova, in legatura cu faptul ca a fost tirajata o declaratie care nu-i apartine, informeaza Agentia Monitor Media.
MONITOR MEDIA, 17 martie 2009, 17:58

Ciocan a spus pentru „UNIMEDIA" ca „ziarul „Comunistul a indus lumea in eroare" intr-un articol (din 13 martie) din care reiesea ca ar fi declarat ca unii candidati la functia de deputat din opozitie au cheltuit mai multi bani pentru alegeri decat au castigat anul trecut. Potrivit ziarului comunistilor, Ciocan ar fi dat si nume.

Iurie Ciocan, citat de Agentia DECA-press si Hotnews.md (www.hotnews.md), sustine ca a fost intrebat intr-o conferinta de presa daca stie ca unii candidati au cheltuit mai mult decat au declarat, la care a raspuns ca stie. Aceasta a fost unica mea declaratie, a spus Ciocan.

Secretarul CEC, Iurie Ciocan, a indemnat jurnalistii sa prezinte cu mai multa exactitate declaratiile membrilor autoritatii electorale „pentru a nu lasa spatii de interpretare". „In relatarile de presa, jurnalistii ar trebui sa delimiteze clar propriile comentarii de declaratiile oficiale ale membrilor CEC", a mai spus Ciocan.Comentariile vizitatorilor
Comentarii recente:
Nu exista comentarii la acest material.
Va rugăm să vă autentificaţi pentru a lăsa comentarii.
T