CăutareSr
18 octombrie 2021
Comentarii
Interviuri

Gheorghe Russu

Vice-director al Centrului pentru Combaterea Crimelor Economice şi Corupţiei

Bătuţi de soartă şi de stat

Şcoala de Studii Avansate în Jurnalism

Au crescut prin case de copii, internate şi şcoli de meserii cu speranţa că va veni cineva să-i ia acasă. Ajunşi la vârsta majoratului, părăsesc aceste instituţii pentru a-şi croi propriul drum în viaţă. La despărţire li se spune că sunt liberi să facă ce vor, că toată lumea e a lor, că totul de acum încolo depinde de ei. Însă ei nu ştiu că dincolo de poarta orfelinatului nu îi aşteaptă nimeni, că strada nu le poate fi casă, iar străinii prieteni. Singura avere a lor la despărţire de educatori şi de colegi sunt cinci mii de lei oferiţi drept indemnizaţie unică şi hainele de pe ei.

Săptămîna în imagini
80_4dff5042440a3
80_4dff5046be87a
125_4dff503a2b7e9

Flash-mob „+1 vot”, pentru mobilizarea votanţilor © Moldova Azi

AMN a protestat la „Teleradio-Moldova"

Alianta „Moldova Noastra" (AMN) a protestat, miercuri, impotriva politicii editoriale a companiei „Teleradio-Moldova", pe care o acuza ca ar face jocul comunistilor, informeaza DECA-press.
DECA-press, 25 martie 2009, 17:45

La protestul din fata Casei Radio au participat circa 200 de membri si simpatizanti ai AMN.

AMN sustine ca „Teleradio-Moldova" „face deschis campanie electorala in favoarea partidului de guvernamant, iar implicarea ei in acest sens este mai transata decat acum patru ani".

Protestatarii au cerut Consiliului de observatori al companiei „Teleradio-Moldova" sa se convoace in regim de urgenta si in maximum 24 de ore ca sa examineze politica editoriala a acesteia si sa ia deciziile de rigoare.

Daca revendicarile lor nu vor fi luate in calcul, AMN a anuntat ca va organiza noi proteste.Comentariile vizitatorilor
Comentarii recente:
Nu exista comentarii la acest material.
Va rugăm să vă autentificaţi pentru a lăsa comentarii.
T