CăutareSr
22 ianuarie 2022
Comentarii
Interviuri

Gheorghe Russu

Vice-director al Centrului pentru Combaterea Crimelor Economice şi Corupţiei

Bătuţi de soartă şi de stat

Şcoala de Studii Avansate în Jurnalism

Au crescut prin case de copii, internate şi şcoli de meserii cu speranţa că va veni cineva să-i ia acasă. Ajunşi la vârsta majoratului, părăsesc aceste instituţii pentru a-şi croi propriul drum în viaţă. La despărţire li se spune că sunt liberi să facă ce vor, că toată lumea e a lor, că totul de acum încolo depinde de ei. Însă ei nu ştiu că dincolo de poarta orfelinatului nu îi aşteaptă nimeni, că strada nu le poate fi casă, iar străinii prieteni. Singura avere a lor la despărţire de educatori şi de colegi sunt cinci mii de lei oferiţi drept indemnizaţie unică şi hainele de pe ei.

Săptămîna în imagini
80_4dff5042440a3
80_4dff5046be87a
125_4dff503a2b7e9

Flash-mob „+1 vot”, pentru mobilizarea votanţilor © Moldova Azi

Flash-mob „+1 vot”, pentru mobilizarea votanţilor

Mai mulţi tineri au participat duminică, 19 iunie, la acţiunea "+1 vot", dorind sa motiveze alegătorii să meargă la urne. Evenimentul, însă, nu a fost pe măsura aşteptărilor, întrucât numărul de participanţi a fost prea mic, relatează ProTV.
Moldova Azi, 20 iunie 2011, 16:45
 

Potrivit sursei, la flash-mob erau aşteptaţi iniţial în jur de 150 de persoane, dar şi-au făcut apariţia doar câteve zeci de tineri. Astfel aceştia au reuşit să formeze doar "+1" în loc de „+1 vot".

Cu dansatori profesionişti în faţă, toţi cei prezenţi au dansat chiar şi la 34 de grade, înainte de asta participând la votare.

 Comentariile vizitatorilor
Comentarii recente:
Nu exista comentarii la acest material.
Va rugăm să vă autentificaţi pentru a lăsa comentarii.
T