CăutareSr
4 august 2021
Comentarii
Interviuri

Gheorghe Russu

Vice-director al Centrului pentru Combaterea Crimelor Economice şi Corupţiei

Bătuţi de soartă şi de stat

Şcoala de Studii Avansate în Jurnalism

Au crescut prin case de copii, internate şi şcoli de meserii cu speranţa că va veni cineva să-i ia acasă. Ajunşi la vârsta majoratului, părăsesc aceste instituţii pentru a-şi croi propriul drum în viaţă. La despărţire li se spune că sunt liberi să facă ce vor, că toată lumea e a lor, că totul de acum încolo depinde de ei. Însă ei nu ştiu că dincolo de poarta orfelinatului nu îi aşteaptă nimeni, că strada nu le poate fi casă, iar străinii prieteni. Singura avere a lor la despărţire de educatori şi de colegi sunt cinci mii de lei oferiţi drept indemnizaţie unică şi hainele de pe ei.

Săptămîna în imagini
80_4dff5042440a3
80_4dff5046be87a
125_4dff503a2b7e9

Flash-mob „+1 vot”, pentru mobilizarea votanţilor © Moldova Azi

CEC a anunţat rezultatele finala la Chişinău

Comisia Electorală Centrală a anunţat, marţi, rezultatele finale ale turului doi pentru alegerea primarului general al municipiului Chişinău. Potrivit preşedintelui Comisiei, Iurie Ciocan, în urma prezentării la CEC în original a proceselor-verbale de la cele 300 de birouri electorale, rezultatele votării îl confirmă pe candidatul PL, Dorin Chirtoacă, câştigător.
Info-Prim Neo, 21 iunie 2011, 17:55

Dorin Chirtoacă a fost susţinut de 186 de mii 918 alegători - 50,6% din voturile liber exprimate. Pentru candidatul PCRM, Igor Dodon, au votat 182 de mii 494 de persoane.

Până la finele zilei de marţi, 21 iunie, CEC va anunţa rezultatele finale pe ţară. „Finalizăm procesările la Hânceşti, Străşeni, Sângerei, Donduşeni, Cantemir. În rest celelalte sunt procesate cu confirmările rezultatelor anunţate anterior", a menţionat Iurie Ciocan şedinţa de la ora 13.00.

Duminică, 19 iunie, în 512 localităţi din ţară a avut loc turul doi de scrutin, inclusiv în în municipiul Chişinău.

© Toate drepturile rezervate. Reproducerea totală sau parţială a materialelor necesită acordul în scris al IPN.

 Comentariile vizitatorilor
Comentarii recente:
Nu exista comentarii la acest material.
Va rugăm să vă autentificaţi pentru a lăsa comentarii.
T