CăutareSr
22 ianuarie 2022
Comentarii
Interviuri

Gheorghe Russu

Vice-director al Centrului pentru Combaterea Crimelor Economice şi Corupţiei

Bătuţi de soartă şi de stat

Şcoala de Studii Avansate în Jurnalism

Au crescut prin case de copii, internate şi şcoli de meserii cu speranţa că va veni cineva să-i ia acasă. Ajunşi la vârsta majoratului, părăsesc aceste instituţii pentru a-şi croi propriul drum în viaţă. La despărţire li se spune că sunt liberi să facă ce vor, că toată lumea e a lor, că totul de acum încolo depinde de ei. Însă ei nu ştiu că dincolo de poarta orfelinatului nu îi aşteaptă nimeni, că strada nu le poate fi casă, iar străinii prieteni. Singura avere a lor la despărţire de educatori şi de colegi sunt cinci mii de lei oferiţi drept indemnizaţie unică şi hainele de pe ei.

Săptămîna în imagini
80_4dff5042440a3
80_4dff5046be87a
125_4dff503a2b7e9

Flash-mob „+1 vot”, pentru mobilizarea votanţilor © Moldova Azi

Anunţ către investitori privind preluarea portalului informaţional Moldova Azi

Centrul pentru Jurnalism Independent este în căutare de investitori interesaţi să preia gestionarea/administrarea completă a portalului informaţional Moldova Azi (www.azi.md), singurul portal din Republica Moldova editat în trei limbi.
Centrul pentru Jurnalism Independent, 11 iulie 2011, 14:39

Pentru mai multe detalii, telefonaţi la numarul de telefon +37322 234236 (persoane de contact - Nadine Gogu, Corina Cepoi) sau expediaţi un mesaj la: ngogu@ijc.md, ccepoi@ijc.md.

T