CăutareSr
25 octombrie 2021
Comentarii
Interviuri

Gheorghe Russu

Vice-director al Centrului pentru Combaterea Crimelor Economice şi Corupţiei

Bătuţi de soartă şi de stat

Şcoala de Studii Avansate în Jurnalism

Au crescut prin case de copii, internate şi şcoli de meserii cu speranţa că va veni cineva să-i ia acasă. Ajunşi la vârsta majoratului, părăsesc aceste instituţii pentru a-şi croi propriul drum în viaţă. La despărţire li se spune că sunt liberi să facă ce vor, că toată lumea e a lor, că totul de acum încolo depinde de ei. Însă ei nu ştiu că dincolo de poarta orfelinatului nu îi aşteaptă nimeni, că strada nu le poate fi casă, iar străinii prieteni. Singura avere a lor la despărţire de educatori şi de colegi sunt cinci mii de lei oferiţi drept indemnizaţie unică şi hainele de pe ei.

Săptămîna în imagini
80_4dff5042440a3
80_4dff5046be87a
125_4dff503a2b7e9

Flash-mob „+1 vot”, pentru mobilizarea votanţilor © Moldova Azi

Şedinţa Consiliului AIE se amână

Şedinţa Consiliului AIE se amână. Liderul fracţiunii PLDM, Valeriu Streleţ, a declarat presei, după şedinţa Parlamentului, că are programată în a doua jumătate a zilei o şedinţă, la care va participa şi ministrul de externe, Iurie Leancă, de aceea, niciunul dintre ei nu va putea fi prezent la şedinţa Consiliului AIE, anunţată pentru ora 16.00.
Info-Prim Neo, 15 iulie 2011, 17:00

Şedinţa a fost convocată de PDM, care asigură prin rotaţie preşedenţia AIE. De săptămâna viitoare, preşedinţia în AIE va fi preluată de PLDM. Valeriu Streleţ a declarat că şedinţa Consiliului AIE va avea loc marţi, 19 iulie.

Formatul Consiliului AIE este de 3+3+3. PLDM este reprezentată de Vlad Filat, Iurie Leancă şi Valeriu Streleţ, PDM - de Marian Lupu, Dumitru Diacov şi Valeriu Lazăr, iar PL - de Mihai Ghimpu, Ion Hadârcă şi Mihai Moldovanu.

© Toate drepturile rezervate. Reproducerea totală sau parţială a materialelor necesită acordul în scris al IPN.

 Comentariile vizitatorilor
Comentarii recente:
Nu exista comentarii la acest material.
Va rugăm să vă autentificaţi pentru a lăsa comentarii.
T