CăutareSr
1 decembrie 2021
Comentarii
Interviuri

Gheorghe Russu

Vice-director al Centrului pentru Combaterea Crimelor Economice şi Corupţiei

Bătuţi de soartă şi de stat

Şcoala de Studii Avansate în Jurnalism

Au crescut prin case de copii, internate şi şcoli de meserii cu speranţa că va veni cineva să-i ia acasă. Ajunşi la vârsta majoratului, părăsesc aceste instituţii pentru a-şi croi propriul drum în viaţă. La despărţire li se spune că sunt liberi să facă ce vor, că toată lumea e a lor, că totul de acum încolo depinde de ei. Însă ei nu ştiu că dincolo de poarta orfelinatului nu îi aşteaptă nimeni, că strada nu le poate fi casă, iar străinii prieteni. Singura avere a lor la despărţire de educatori şi de colegi sunt cinci mii de lei oferiţi drept indemnizaţie unică şi hainele de pe ei.

Săptămîna în imagini
80_4dff5042440a3
80_4dff5046be87a
125_4dff503a2b7e9

Flash-mob „+1 vot”, pentru mobilizarea votanţilor © Moldova Azi

Asociaţia Companiilor Aeriene Europene iniţiază negocieri cu Air Moldova

„Air Moldova” şi Asociaţia Companiilor Aeriene Europene (AEA, abreviere din eng. – Association of European Airlines ) iniţiază negocieri în vederea stabilirii unui parteneriat strategic, în cadrul unui nou program de extindere, care va include operatori aerieni cu sediul în alte regiuni decât Europa. Prima rundă de negocieri este programată pentru luna august, transmite Info-Prim Neo cu referire la transportatorul aerian naţional.
Info-Prim Neo, 25 iulie 2011, 10:02

„Un astfel de parteneriat ar putea oferi companiei „Air Moldova" o valoare în plus şi ar facilita dezvoltarea acesteia pe piaţa europeană", a menţionat Ulrich Schulte-Strathaus, secretarul general al Asociaţiei Companiilor Aeriene Europene, în scrisoarea de intenţie către „Air Moldova".

Prin semnarea unui acord de parteneriat strategic cu AEA, „Air Moldova" va avea acces la resurse importante din domeniul aeronautic, cum ar fi analiza evoluţiei pieţei, care este una de referinţă în industria transportului aerian din Europa. Asociaţia oferă membrilor săi sprijin în dezvoltarea afacerii, depăşirea dificultăţilor la nivel politic şi analiza impactului acestora. De asemenea, AEA recomandă partenerilor săi strategii de comunicare ce pot avea impact asupra procesului legislativ, se menţionează într-un comunicat de presă dat publicităţii de „Air Moldova".

AEA are o experienţă de peste 50 de ani şi reuneşte în acest moment cele mai importante 36 companii aeriene din Europa. Doar companiile aeriene cu un statut recunoscut pe plan internaţional pot deveni membri ai programului. „Air Moldova" este membru activ al Asociaţiei Internaţionale a Transporturilor Aeriene din 2004,iar în 2008 obţine o nouă performanţă - includerea în registrul IATA Operational Safety Audit (IOSA).

© Toate drepturile rezervate. Reproducerea totală sau parţială a materialelor necesită acordul în scris al IPN.

 Comentariile vizitatorilor
Comentarii recente:
Nu exista comentarii la acest material.
Va rugăm să vă autentificaţi pentru a lăsa comentarii.
T