CăutareSr
20 octombrie 2021
Comentarii
Interviuri

Gheorghe Russu

Vice-director al Centrului pentru Combaterea Crimelor Economice şi Corupţiei

Bătuţi de soartă şi de stat

Şcoala de Studii Avansate în Jurnalism

Au crescut prin case de copii, internate şi şcoli de meserii cu speranţa că va veni cineva să-i ia acasă. Ajunşi la vârsta majoratului, părăsesc aceste instituţii pentru a-şi croi propriul drum în viaţă. La despărţire li se spune că sunt liberi să facă ce vor, că toată lumea e a lor, că totul de acum încolo depinde de ei. Însă ei nu ştiu că dincolo de poarta orfelinatului nu îi aşteaptă nimeni, că strada nu le poate fi casă, iar străinii prieteni. Singura avere a lor la despărţire de educatori şi de colegi sunt cinci mii de lei oferiţi drept indemnizaţie unică şi hainele de pe ei.

Săptămîna în imagini
80_4dff5042440a3
80_4dff5046be87a
125_4dff503a2b7e9

Flash-mob „+1 vot”, pentru mobilizarea votanţilor © Moldova Azi

Başcanul Găgăuziei nu se prezintă intenţionat la şedinţele guvernului

Şeful Executivului din Găgăuzia, başcanul Mihail Formuzal, pe parcursul a două săptămâni nu se prezintă intenţionat şedinţele Guvernului. Totodată, în locul său el nu deleghează pe nimeni.
INFOTAG, 25 iulie 2011, 14:36

Surse din cadrul serviciului de presă al Executivului din Găgăuzia au relatat că "motiv al acestor absenţe constituie faptul că Chişinăul ignoră iniţiativele, rugăminţile şi solicitările care se referă la dezvoltarea Găgăuziei, venite din partea başcanului,".

Interlocutorul agenţiei a menţionat că "boicotarea şedinţelor Guvernului - nu este unica şi ultima soluţie la care este dispus să recurgă başcanul pentru ca Guvernul să înceapă să ţină cont de interesele Găgăuziei".

© 2011 INFOTAG all rights reserved

 Comentariile vizitatorilor
Comentarii recente:
Nu exista comentarii la acest material.
Va rugăm să vă autentificaţi pentru a lăsa comentarii.
T