CăutareSr
22 ianuarie 2022
Comentarii
Interviuri

Gheorghe Russu

Vice-director al Centrului pentru Combaterea Crimelor Economice şi Corupţiei

Bătuţi de soartă şi de stat

Şcoala de Studii Avansate în Jurnalism

Au crescut prin case de copii, internate şi şcoli de meserii cu speranţa că va veni cineva să-i ia acasă. Ajunşi la vârsta majoratului, părăsesc aceste instituţii pentru a-şi croi propriul drum în viaţă. La despărţire li se spune că sunt liberi să facă ce vor, că toată lumea e a lor, că totul de acum încolo depinde de ei. Însă ei nu ştiu că dincolo de poarta orfelinatului nu îi aşteaptă nimeni, că strada nu le poate fi casă, iar străinii prieteni. Singura avere a lor la despărţire de educatori şi de colegi sunt cinci mii de lei oferiţi drept indemnizaţie unică şi hainele de pe ei.

Săptămîna în imagini
80_4dff5042440a3
80_4dff5046be87a
125_4dff503a2b7e9

Flash-mob „+1 vot”, pentru mobilizarea votanţilor © Moldova Azi

Economia obiect de studiu preferat la Universitatea de Stat

Specialitatea Economie la Universitatea de Stat din Moldova este cea mai căutată de doritorii să obţină burse universitare anul acesta, transmite PublikaTV, citată de Europa Liberă.
Radio Europa Libera, 1 august 2011, 13:53

Postul Publika TV a relatat la închiderea înscrierii la sfârşitul săptămânii trecute că 56 de doritori concurează pentru un loc la această specialitate.

Guvernul subvenţionează anul acesta 7 mii de burse universitare. Universităţile de stat şi private oferă alte 16 mii de locuri prin contract, în total cu 700 de locuri mai multe faţă de anul trecut.

Taxa anuală variază în funcţie de facultate între 5 mii şi peste 20 de mii de lei.

sursa: Europa Liberă

 Comentariile vizitatorilor
Comentarii recente:
Nu exista comentarii la acest material.
Va rugăm să vă autentificaţi pentru a lăsa comentarii.
T