CăutareSr
6 mai 2021
Comentarii
Interviuri

Gheorghe Russu

Vice-director al Centrului pentru Combaterea Crimelor Economice şi Corupţiei

Bătuţi de soartă şi de stat

Şcoala de Studii Avansate în Jurnalism

Au crescut prin case de copii, internate şi şcoli de meserii cu speranţa că va veni cineva să-i ia acasă. Ajunşi la vârsta majoratului, părăsesc aceste instituţii pentru a-şi croi propriul drum în viaţă. La despărţire li se spune că sunt liberi să facă ce vor, că toată lumea e a lor, că totul de acum încolo depinde de ei. Însă ei nu ştiu că dincolo de poarta orfelinatului nu îi aşteaptă nimeni, că strada nu le poate fi casă, iar străinii prieteni. Singura avere a lor la despărţire de educatori şi de colegi sunt cinci mii de lei oferiţi drept indemnizaţie unică şi hainele de pe ei.

Săptămîna în imagini
80_4dff5042440a3
80_4dff5046be87a
125_4dff503a2b7e9

Flash-mob „+1 vot”, pentru mobilizarea votanţilor © Moldova Azi

UE semnaleaza probleme in procesul electoral din R. Moldova

Uniunea Europeana semnaleaza probleme in derularea procesului electoral din Moldova in ajunul alegerilor parlamentare din 5 aprilie.
INFOTAG, 3 aprilie 2009, 17:55

Chisinau, 3 aprilie ( INFOTAG ). Dupa cum transmite INFOTAG, in declaratia prezentata la Viena, in cadrul sedintei Consiliului Permanent al OSCE, se precizeaza ca este vorba de asa "aspecte negative, precum utilizarea abuziva a resurselor administrative, probleme privind componenta listelor electorale si acoperirea mediatica dezechilibrata in favoarea majoritati aflate la putere".

Uniunea Europeana considera ca "desfasurarea democratica a alegerilor parlamentare din 5 aprilie are o importanta deosebita".

In document se mai spune ca ritmul si calitatea reformelor, pe care Republica Moldova si-a asumat responsabilitatea sa le indeplineasca, "influenteaza natura relatiilor acestui stat cu Uniunea Europeana".

 Comentariile vizitatorilor
Comentarii recente:
Nu exista comentarii la acest material.
Va rugăm să vă autentificaţi pentru a lăsa comentarii.
T