CăutareSr
18 octombrie 2021
Comentarii
Interviuri

Gheorghe Russu

Vice-director al Centrului pentru Combaterea Crimelor Economice şi Corupţiei

Bătuţi de soartă şi de stat

Şcoala de Studii Avansate în Jurnalism

Au crescut prin case de copii, internate şi şcoli de meserii cu speranţa că va veni cineva să-i ia acasă. Ajunşi la vârsta majoratului, părăsesc aceste instituţii pentru a-şi croi propriul drum în viaţă. La despărţire li se spune că sunt liberi să facă ce vor, că toată lumea e a lor, că totul de acum încolo depinde de ei. Însă ei nu ştiu că dincolo de poarta orfelinatului nu îi aşteaptă nimeni, că strada nu le poate fi casă, iar străinii prieteni. Singura avere a lor la despărţire de educatori şi de colegi sunt cinci mii de lei oferiţi drept indemnizaţie unică şi hainele de pe ei.

Săptămîna în imagini
80_4dff5042440a3
80_4dff5046be87a
125_4dff503a2b7e9

Flash-mob „+1 vot”, pentru mobilizarea votanţilor © Moldova Azi

Uniunea Europeana este ingrijorata de evenimentele de la Chisinau

Inaltul Reprezentant al Uniunii Europene pentru Politica Externa si Securitate Comuna, Javier Solana, a accentuat, marti, intr-o declaratie speciala facuta cu privire la situatia din Moldova, ca este ingrijorat de ceea ce se intampla la Chisinau, transmite DECA-press.
DECA-press, 7 aprilie 2009, 20:50

„Sunt foarte ingrijorat de situatia din Chisinau de dupa alegerile parlamentare in Republica Moldova din 5 aprilie. Observatorii electorali internationali au indicat in constatarile lor preliminare ca alegerile s-au conformat multor standarde si angajamente internationale, dar ca sunt necesare imbunatatiri aditionale pentru asigurarea unui proces electoral liber de interferente administrative nepotrivite si pentru marirea increderii din partea publicului", se arata in declaratia sa.

Solana indeamna protestatarii sa se abtina de la acte de violenta si provocari.Comentariile vizitatorilor
Comentarii recente:
Nu exista comentarii la acest material.
Va rugăm să vă autentificaţi pentru a lăsa comentarii.
T