CăutareSr
29 noiembrie 2021
Comentarii
Interviuri

Gheorghe Russu

Vice-director al Centrului pentru Combaterea Crimelor Economice şi Corupţiei

Bătuţi de soartă şi de stat

Şcoala de Studii Avansate în Jurnalism

Au crescut prin case de copii, internate şi şcoli de meserii cu speranţa că va veni cineva să-i ia acasă. Ajunşi la vârsta majoratului, părăsesc aceste instituţii pentru a-şi croi propriul drum în viaţă. La despărţire li se spune că sunt liberi să facă ce vor, că toată lumea e a lor, că totul de acum încolo depinde de ei. Însă ei nu ştiu că dincolo de poarta orfelinatului nu îi aşteaptă nimeni, că strada nu le poate fi casă, iar străinii prieteni. Singura avere a lor la despărţire de educatori şi de colegi sunt cinci mii de lei oferiţi drept indemnizaţie unică şi hainele de pe ei.

Săptămîna în imagini
80_4dff5042440a3
80_4dff5046be87a
125_4dff503a2b7e9

Flash-mob „+1 vot”, pentru mobilizarea votanţilor © Moldova Azi

Moldovenii protestează la Londra

Joi, câteva zeci de moldoveni stabiliţi la Londra au organizat un protest anticomunist in piaţa Trafalgar Square. Potrivit organizatorilor la manifestaţie au participat peste 70 persoane.
azi.md, 10 aprilie 2009, 16:15
 

Protestele din capitala Marii Britanii au continuat vineri, 10 aprilie, după care participanţii au convenit să se întâlnească şi sâmbătă, 11 aprilie, pentru a cere respectarea drepturilor omului în Republica Moldova.

Duminică, 12 aprilie, protestatarii se vor întâlni la biserica ortodoxa Sfântul Gheorghe (st. Dunstan in the West, 184 Fleet Street), de unde vor porni într-un marş de protest anticomunist îndată după slujbă. Potrivit organizatorilor, protestele vor continua până când forţele politice de la Chişinău vor ajunge la un numitor comun.Comentariile vizitatorilor
Comentarii recente:
calin, 13 aprilie 2009, 07:28
Pentru mai multe informatii privind activitatile conationalilor nostri din londra intrati pe www.moldova-uk.com
Va rugăm să vă autentificaţi pentru a lăsa comentarii.
T