CăutareSr
29 noiembrie 2021
Comentarii
Interviuri

Gheorghe Russu

Vice-director al Centrului pentru Combaterea Crimelor Economice şi Corupţiei

Bătuţi de soartă şi de stat

Şcoala de Studii Avansate în Jurnalism

Au crescut prin case de copii, internate şi şcoli de meserii cu speranţa că va veni cineva să-i ia acasă. Ajunşi la vârsta majoratului, părăsesc aceste instituţii pentru a-şi croi propriul drum în viaţă. La despărţire li se spune că sunt liberi să facă ce vor, că toată lumea e a lor, că totul de acum încolo depinde de ei. Însă ei nu ştiu că dincolo de poarta orfelinatului nu îi aşteaptă nimeni, că strada nu le poate fi casă, iar străinii prieteni. Singura avere a lor la despărţire de educatori şi de colegi sunt cinci mii de lei oferiţi drept indemnizaţie unică şi hainele de pe ei.

Săptămîna în imagini
80_4dff5042440a3
80_4dff5046be87a
125_4dff503a2b7e9

Flash-mob „+1 vot”, pentru mobilizarea votanţilor © Moldova Azi

PD vine cu o solutie inedita pentru criza politica

Partidul Democrat (PD) a propus o solutie inedita pentru criza politica din Moldova - comunistii sa accepte candidatul opozitiei la functia de presedinte al tarii, transmite DECA-press.
DECA-press, 21 mai 2009, 15:34


Joi, in cadrul unei conferinte de presa, liderul PD, Dumitru Diacov, a spus ca, inaintarea de catre opozitie a unei candidaturi la functia de presedinte a tarii si votarea acesteia de catre majoritatea parlamentara comunista este de natura sa puna capat crizei politice din Republica Moldova.

„Doar circa 30 la suta din alegatori au votat cu PCRM la parlamentarele trecute, ceea ce ofera opozitiei dreptul moral a propune propriul candidat la functia de sef al statului”, a declarat el.

 PSD pledeaza pentru o lista comuna a opozitiei in eventualele alegeri anticipate  
              
Partidul Social-Democrat (PSD) pledeaza pentru o lista comuna a opozitiei in eventualele alegeri anticipate. O declaratie in acest sens a facut joi, in cadrul unei conferinte de presa, liderul PSD, Dumitru Braghis, transmite DECA-press.
      
El a declarat ca, in situatia de criza politica, care s-a creat, unica solutie poate fi organizarea unor alegeri parlamentare anticipate, lidere si corecte.

„Astfel, ar disparea toate suspiciunile privind corectitudinea rezultatelor, iar noul Parlament ar fi ales in mod democratic”, a mentionat liderul PSD.

Dumitru Braghis a declarat ca, daca lista comuna nu va reusi, social-democratii vor participa in alegeri de sine statator.Comentariile vizitatorilor
Comentarii recente:
Nu exista comentarii la acest material.
Va rugăm să vă autentificaţi pentru a lăsa comentarii.
T