CăutareSr
29 noiembrie 2021
Comentarii
Interviuri

Gheorghe Russu

Vice-director al Centrului pentru Combaterea Crimelor Economice şi Corupţiei

Bătuţi de soartă şi de stat

Şcoala de Studii Avansate în Jurnalism

Au crescut prin case de copii, internate şi şcoli de meserii cu speranţa că va veni cineva să-i ia acasă. Ajunşi la vârsta majoratului, părăsesc aceste instituţii pentru a-şi croi propriul drum în viaţă. La despărţire li se spune că sunt liberi să facă ce vor, că toată lumea e a lor, că totul de acum încolo depinde de ei. Însă ei nu ştiu că dincolo de poarta orfelinatului nu îi aşteaptă nimeni, că strada nu le poate fi casă, iar străinii prieteni. Singura avere a lor la despărţire de educatori şi de colegi sunt cinci mii de lei oferiţi drept indemnizaţie unică şi hainele de pe ei.

Săptămîna în imagini
80_4dff5042440a3
80_4dff5046be87a
125_4dff503a2b7e9

Flash-mob „+1 vot”, pentru mobilizarea votanţilor © Moldova Azi

Kalman Mizsei despre necesitatea reformării televiziunii publice

Reprezentantul special al Uniunii Europene în Republica Moldova, Kalman Mizsei , consideră că postul public de televiziune „Moldova 1” are nevoie de reforme profunde şi cuprinzătoare.
MONITOR MEDIA, 18 iunie 2009, 18:10

Oficialul european a expus această opinie într-un interviu acordat „JURNAL TV”.

Mizsei consideră că „Moldova 1” trebuie să devină cu adevărat unul public şi „este foarte important că deficienţele acestei instituţii media să fie abordate până la alegerile parlamentare anticipate.

„Este necesar, ca în campania electorală, să fie asigurat accesul egal pentru toţi concurenţii electorali, iar buletinele de ştiri şi alte programe cu caracter politic să nu fie tendenţioase, nepărtinitoare şi să prezinte mai multe puncte de vedere”, a mai spus Mizsei.Comentariile vizitatorilor
Comentarii recente:
Nu exista comentarii la acest material.
Va rugăm să vă autentificaţi pentru a lăsa comentarii.
T