CăutareSr
28 octombrie 2021
Comentarii
Interviuri

Gheorghe Russu

Vice-director al Centrului pentru Combaterea Crimelor Economice şi Corupţiei

Bătuţi de soartă şi de stat

Şcoala de Studii Avansate în Jurnalism

Au crescut prin case de copii, internate şi şcoli de meserii cu speranţa că va veni cineva să-i ia acasă. Ajunşi la vârsta majoratului, părăsesc aceste instituţii pentru a-şi croi propriul drum în viaţă. La despărţire li se spune că sunt liberi să facă ce vor, că toată lumea e a lor, că totul de acum încolo depinde de ei. Însă ei nu ştiu că dincolo de poarta orfelinatului nu îi aşteaptă nimeni, că strada nu le poate fi casă, iar străinii prieteni. Singura avere a lor la despărţire de educatori şi de colegi sunt cinci mii de lei oferiţi drept indemnizaţie unică şi hainele de pe ei.

Săptămîna în imagini
80_4dff5042440a3
80_4dff5046be87a
125_4dff503a2b7e9

Flash-mob „+1 vot”, pentru mobilizarea votanţilor © Moldova Azi

Vasile Tarlev nu renunţă la UCM, afirmă consilierul acestuia

„Vasile Tarlev rămâne primul pe lista Uniunii Centriste din Moldova (UCM), pentru că este cel mai bun”, a declarat pentru Info-Prim Neo consilierul acestuia, Andrei Andres.
Info-Prim Neo, 19 iunie 2009, 16:53

2009-06-19/14:52/ Chisinau (IPN) „Nimic nu se schimbă, totul rămâne cum a fost”, a spus Andres, întrebat dacă Vasile Tarlev va participa la alegerile din 29 iulie şi sub ce formă.

Curtea Supremă de Justiţie a invalidat Congresul UCM din decembrie 2008, la care Tarlev a fost ales liderul formaţiunii, astfel că partidul se va înscrie în cursa electorală renunţând la brandul TARLEV, a anunţat joi, 18 iunie, vicepreşedintele partidului, Mihai Petrache.

El nu a oferit, însă, un răspuns clar dacă Tarlev se va regăsi pe lista electorală a formaţiunii. „Lista urmează să fie elaborată şi aprobată la şedinţa Consiliului politic al UCM, care va avea loc sâmbătă, 20 iunie”, a spus Petrache.

Vasile Tarlev nu a răspuns la telefon pentru a comenta situaţia. Consilierul său a precizat că Tarlev nu este în ţară şi că va reveni săptămâna viitoare.Comentariile vizitatorilor
Comentarii recente:
Nu exista comentarii la acest material.
Va rugăm să vă autentificaţi pentru a lăsa comentarii.
T