CăutareSr
18 octombrie 2021
Comentarii
Interviuri

Gheorghe Russu

Vice-director al Centrului pentru Combaterea Crimelor Economice şi Corupţiei

Bătuţi de soartă şi de stat

Şcoala de Studii Avansate în Jurnalism

Au crescut prin case de copii, internate şi şcoli de meserii cu speranţa că va veni cineva să-i ia acasă. Ajunşi la vârsta majoratului, părăsesc aceste instituţii pentru a-şi croi propriul drum în viaţă. La despărţire li se spune că sunt liberi să facă ce vor, că toată lumea e a lor, că totul de acum încolo depinde de ei. Însă ei nu ştiu că dincolo de poarta orfelinatului nu îi aşteaptă nimeni, că strada nu le poate fi casă, iar străinii prieteni. Singura avere a lor la despărţire de educatori şi de colegi sunt cinci mii de lei oferiţi drept indemnizaţie unică şi hainele de pe ei.

Săptămîna în imagini
80_4dff5042440a3
80_4dff5046be87a
125_4dff503a2b7e9

Flash-mob „+1 vot”, pentru mobilizarea votanţilor © Moldova Azi

Domeniul Faces.md a fost suspendat

Întreprinderea de Stat „Molddata” a suspendat domeniul Faces.md al celei mai mari reţele sociale din Moldova, motivând că site-ul ar fi încălcat grav regulamentul cu privire la gestionarea domeniilor „MD”.
MONITOR MEDIA, 30 iunie 2009, 13:57

 

Despre aceasta a anunţat portalul de ştiri UNIMEDIA, care citează reprezentanţii reţelei Faces.md. Potrivit acestora, marţi dimineaţa Faces.md a primit o avertizare în legătură cu conţinutul site-ului, iar peste zece minute domeniul a fost retras fără multe explicaţii.

Administratorii reţelei au anunţat că Faces.md va fi disponibilă la o nouă adresă - facesmoldova.com .

Faces.md este cea mai mare reţea socială on-line din R. Moldova , care aparţine omului de afaceri moldovean Călin Fusu , stabilit de mai mult timp în România .Comentariile vizitatorilor
Comentarii recente:
nichitastanescu, 30 iunie 2009, 15:08
Ei ce sa-i faci deam las ca se rezolva :D
Va rugăm să vă autentificaţi pentru a lăsa comentarii.
T