CăutareSr
25 octombrie 2021
Comentarii
Interviuri

Gheorghe Russu

Vice-director al Centrului pentru Combaterea Crimelor Economice şi Corupţiei

Bătuţi de soartă şi de stat

Şcoala de Studii Avansate în Jurnalism

Au crescut prin case de copii, internate şi şcoli de meserii cu speranţa că va veni cineva să-i ia acasă. Ajunşi la vârsta majoratului, părăsesc aceste instituţii pentru a-şi croi propriul drum în viaţă. La despărţire li se spune că sunt liberi să facă ce vor, că toată lumea e a lor, că totul de acum încolo depinde de ei. Însă ei nu ştiu că dincolo de poarta orfelinatului nu îi aşteaptă nimeni, că strada nu le poate fi casă, iar străinii prieteni. Singura avere a lor la despărţire de educatori şi de colegi sunt cinci mii de lei oferiţi drept indemnizaţie unică şi hainele de pe ei.

Săptămîna în imagini
80_4dff5042440a3
80_4dff5046be87a
125_4dff503a2b7e9

Flash-mob „+1 vot”, pentru mobilizarea votanţilor © Moldova Azi

Gasterbaiterii îi cer liderului PPCD să înceteze să mai bată în opoziţie

Mai mulţi cetăţeni moldoveni, care se află la muncă în Italia, au adresat o scrisoare deschisă vicepremierului Iurie Roşca, lider al Partidului Popular Creştin Democrat (PPCD), în care-i cer să nu mai bată în opoziţie.
DECA-press, 2 iulie 2009, 15:15

Ei afirmă că cea mai dură lovitură este pentru ei numirea lui Iurie Roşca „în funcţia pe care a râvnit-o măcar pentru o lună - responsabil pentru organele de forţă - pentru a sugruma opoziţia”.


„Tartorul e viclean, ştie ce face, nu vrea să aibă pe labe sângele copiilor nevinovaţi şi te-a ales anume pe dumneata, ca să confrunţi frate cu frate, părinţi cu copii. În numele miilor de foşti membri şi simpatizanţi ai PPCD, cerem: „Opreşte-te în ultimul ceas al răzbunării. Nu bate în opoziţie şi în tinerii nevinovaţi, care îşi apără dreptul la o viaţă liberă şi prosperă. Fă-ţi cruce. Dumnezeu poate să ierte chiar şi un monstru politic, iar poporul - nu”, se spune în scrisoarea gastrabaiterilor.Comentariile vizitatorilor
Comentarii recente:
Nu exista comentarii la acest material.
Va rugăm să vă autentificaţi pentru a lăsa comentarii.
T