CăutareSr
29 noiembrie 2021
Comentarii
Interviuri

Gheorghe Russu

Vice-director al Centrului pentru Combaterea Crimelor Economice şi Corupţiei

Bătuţi de soartă şi de stat

Şcoala de Studii Avansate în Jurnalism

Au crescut prin case de copii, internate şi şcoli de meserii cu speranţa că va veni cineva să-i ia acasă. Ajunşi la vârsta majoratului, părăsesc aceste instituţii pentru a-şi croi propriul drum în viaţă. La despărţire li se spune că sunt liberi să facă ce vor, că toată lumea e a lor, că totul de acum încolo depinde de ei. Însă ei nu ştiu că dincolo de poarta orfelinatului nu îi aşteaptă nimeni, că strada nu le poate fi casă, iar străinii prieteni. Singura avere a lor la despărţire de educatori şi de colegi sunt cinci mii de lei oferiţi drept indemnizaţie unică şi hainele de pe ei.

Săptămîna în imagini
80_4dff5042440a3
80_4dff5046be87a
125_4dff503a2b7e9

Flash-mob „+1 vot”, pentru mobilizarea votanţilor © Moldova Azi

Compania "Teleradio-Moldova" obligată să înceapă dezbaterile

Compania publică „Teleradio-Moldova” (TRM) va începe organizarea dezbaterilor electorale începând cu data de 9 iulie.
MONITOR MEDIA, 6 iulie 2009, 17:38

Declaraţia a fost făcută pentru Agenţia Monitor Media de către şeful Direcţiei Monitorizare, Relaţii Publice şi Internaţionale din cadrul TRM, Dumitru Ţurcanu , care a precizat că la 8 iulie va fi organizată tragerea la sorţi a concurenţilor electorali care urmează să participe la dezbateri.

La finele săptămânii trecute, Comisia Electorală Centrală (CEC) a adoptat o decizie prin care a obligat TRM să înceapă neîtârziat dezbaterile electorale nu mai târziu de data de 8 iulie. Decizia respectivă a fost luată de autoritatea electorală la demersurilor unor actori politic, angajaţi în cursa electorală.

Reglementările interne ale TRM pentru reflectarea campaniei electorale, va asigura concurenţii electorali cu timpi de antenă gratuit şi contra plată. Un minut de publicitate constituie la TV „Moldova 1” 450 de euro, iar la „Radio Moldova” – 80 de euro.Comentariile vizitatorilor
Comentarii recente:
Nu exista comentarii la acest material.
Va rugăm să vă autentificaţi pentru a lăsa comentarii.
T