CăutareSr
29 noiembrie 2021
Comentarii
Interviuri

Gheorghe Russu

Vice-director al Centrului pentru Combaterea Crimelor Economice şi Corupţiei

Bătuţi de soartă şi de stat

Şcoala de Studii Avansate în Jurnalism

Au crescut prin case de copii, internate şi şcoli de meserii cu speranţa că va veni cineva să-i ia acasă. Ajunşi la vârsta majoratului, părăsesc aceste instituţii pentru a-şi croi propriul drum în viaţă. La despărţire li se spune că sunt liberi să facă ce vor, că toată lumea e a lor, că totul de acum încolo depinde de ei. Însă ei nu ştiu că dincolo de poarta orfelinatului nu îi aşteaptă nimeni, că strada nu le poate fi casă, iar străinii prieteni. Singura avere a lor la despărţire de educatori şi de colegi sunt cinci mii de lei oferiţi drept indemnizaţie unică şi hainele de pe ei.

Săptămîna în imagini
80_4dff5042440a3
80_4dff5046be87a
125_4dff503a2b7e9

Flash-mob „+1 vot”, pentru mobilizarea votanţilor © Moldova Azi

Băsescu speră la un scor mai bun al opoziţiei de la Chişinău în alegerile din 29 iulie

Preşedintele României, Traian Băsescu, speră că opoziţia de la Chişinău va obţine „rezultate mai bune” la alegerile din 29 iulie.
Info-Prim Neo, 8 iulie 2009, 17:45

2009-07-08/15:44/  Chisinau (IPN) Declaraţiile au fost făcute pentru grup de ziarişi străini aflaţi la Bucureşti, anunţă mediile româneşti.

Traian Băsescu a mai spus ca îşi doreşte ca relaţiile dintre România şi R. Moldova să revină la normal şi a reiterat că scopul Bucureştiului este „strângerea relaţiilor dintre Moldova şi Uniunea Europeană”.

Preşedintele român le-a reamintit jurnaliştilor străini că procedura de acordare a cetăţeniei române este accelerată şi coerentă, ce îi vizează pe aproximativ două milioane de moldoveni într-o ţară de 4,3 milioane de locuitori.Comentariile vizitatorilor
Comentarii recente:
Nu exista comentarii la acest material.
Va rugăm să vă autentificaţi pentru a lăsa comentarii.
T