CăutareSr
20 octombrie 2021
Comentarii
Interviuri

Gheorghe Russu

Vice-director al Centrului pentru Combaterea Crimelor Economice şi Corupţiei

Bătuţi de soartă şi de stat

Şcoala de Studii Avansate în Jurnalism

Au crescut prin case de copii, internate şi şcoli de meserii cu speranţa că va veni cineva să-i ia acasă. Ajunşi la vârsta majoratului, părăsesc aceste instituţii pentru a-şi croi propriul drum în viaţă. La despărţire li se spune că sunt liberi să facă ce vor, că toată lumea e a lor, că totul de acum încolo depinde de ei. Însă ei nu ştiu că dincolo de poarta orfelinatului nu îi aşteaptă nimeni, că strada nu le poate fi casă, iar străinii prieteni. Singura avere a lor la despărţire de educatori şi de colegi sunt cinci mii de lei oferiţi drept indemnizaţie unică şi hainele de pe ei.

Săptămîna în imagini
80_4dff5042440a3
80_4dff5046be87a
125_4dff503a2b7e9

Flash-mob „+1 vot”, pentru mobilizarea votanţilor © Moldova Azi

Cinci partide vor accede în viitorul Parlament, sondaj

Partidul Comuniştilor din Moldova, Partidul Liberal, Partidul Liberal Democrat, Alianţa „Moldova noastră” şi Partidul Democrat din Moldova ar accede în viitorul Parlament, dacă ar fi organizate alegeri duminica viitoare.
DECA-press, 15 iulie 2009, 15:03

Aceste date se conţin în sondajul „Vox populi 2009”, realizat de Asociaţia sociologilor şi demografilor, prezentat miercuri.


Conform sondajului cel mai mult ar acumula PCRM - 29,7%. Acesta ar fi urmat de PL - 13,3%, PLDM – 12,8%, AMN - 7,8%, PDM – 7,1%.

Peste 67% din respondenţi susţin că vor participa la votare. În acelaşi timp, doar 53% din ei sunt interesaţi de politică, iar 22% nu sunt interesaţi deloc de acest domeniu.

Fostul Legislativ a fost format din patru formaţiuni: PCRM, PL,PLDM şi AMN. PCRM deţinea 60 de mandate din 101.Comentariile vizitatorilor
Comentarii recente:
Nu exista comentarii la acest material.
Va rugăm să vă autentificaţi pentru a lăsa comentarii.
T