CăutareSr
19 octombrie 2021
Comentarii
Interviuri

Gheorghe Russu

Vice-director al Centrului pentru Combaterea Crimelor Economice şi Corupţiei

Bătuţi de soartă şi de stat

Şcoala de Studii Avansate în Jurnalism

Au crescut prin case de copii, internate şi şcoli de meserii cu speranţa că va veni cineva să-i ia acasă. Ajunşi la vârsta majoratului, părăsesc aceste instituţii pentru a-şi croi propriul drum în viaţă. La despărţire li se spune că sunt liberi să facă ce vor, că toată lumea e a lor, că totul de acum încolo depinde de ei. Însă ei nu ştiu că dincolo de poarta orfelinatului nu îi aşteaptă nimeni, că strada nu le poate fi casă, iar străinii prieteni. Singura avere a lor la despărţire de educatori şi de colegi sunt cinci mii de lei oferiţi drept indemnizaţie unică şi hainele de pe ei.

Săptămîna în imagini
80_4dff5042440a3
80_4dff5046be87a
125_4dff503a2b7e9

Flash-mob „+1 vot”, pentru mobilizarea votanţilor © Moldova Azi

„Coaliţia 2009”, îngrijorată de calitatea listelor electorale

Coaliţia pentru alegeri libere şi corecte “Coaliţia 2009” este îngrijorată de calitatea listelor electorale pentru alegerile parlamentare anticipate din 29 iulie, curent.
DECA-press, 16 iulie 2009, 16:57

La conferinţa de presă de joi, Liga pentru apărarea drepturilor omului, a prezentat cel de al II-lea raport de monitorizare a campaniei electorale realizat în cadrul „Coaliţiei 2009”.

Autorii raportului spun că deşi este o premieră când listele electorale se verifică de societatea civilă, lucrul cu aceste liste este anevoios şi ineficient.

„Se repetă situaţia din alegerile din 5 aprilie. Deşi se depun eforturi, termenul este restrâns, volumul de muncă mare, de aceea nu trebuie să ne aşteptăm la mari modificări în aceste liste”, spun autorii raportului.

Partidele politice de opoziţie susţin că alegerile parlamentare din 5 aprilie au fost falsificate prin intermediul listelor electorale.Comentariile vizitatorilor
Comentarii recente:
Nu exista comentarii la acest material.
Va rugăm să vă autentificaţi pentru a lăsa comentarii.
T