CăutareSr
28 octombrie 2021
Comentarii
Interviuri

Gheorghe Russu

Vice-director al Centrului pentru Combaterea Crimelor Economice şi Corupţiei

Bătuţi de soartă şi de stat

Şcoala de Studii Avansate în Jurnalism

Au crescut prin case de copii, internate şi şcoli de meserii cu speranţa că va veni cineva să-i ia acasă. Ajunşi la vârsta majoratului, părăsesc aceste instituţii pentru a-şi croi propriul drum în viaţă. La despărţire li se spune că sunt liberi să facă ce vor, că toată lumea e a lor, că totul de acum încolo depinde de ei. Însă ei nu ştiu că dincolo de poarta orfelinatului nu îi aşteaptă nimeni, că strada nu le poate fi casă, iar străinii prieteni. Singura avere a lor la despărţire de educatori şi de colegi sunt cinci mii de lei oferiţi drept indemnizaţie unică şi hainele de pe ei.

Săptămîna în imagini
80_4dff5042440a3
80_4dff5046be87a
125_4dff503a2b7e9

Flash-mob „+1 vot”, pentru mobilizarea votanţilor © Moldova Azi

Ţările CSI vor avea un nou post de televiziune

"Mir-24" - astfel se va numi noul post de televiziune al ţărilor din CCSI, a cărei concepţie de creare a fost aprobată de grupul de experţi ai Comitetului Executiv al CSI cu participarea ţărilor-membre, a relatat şefa serviciului de presă al Comitetului Executiv, Maria Guţalo.
INFOTAG, 28 iulie 2009, 18:37

Chişinău, 28 iulie ( INFOTAG ). Potrivit ei, liderii statelor CSI au vorbit în mai multe rînduri despre necesitatea unui post de televiziune informativ de 24 ore, subliniind că acesta ar putea deveni un instrument util în dezvoltarea proceselor de integrare, în lărgirea cunoştinţelor populaţiei despre viaţă şi relaţiile dintre ţări.


Postul de televiziune va fi creat în baza postului "Mir", care va trece la difuzare 24h/24h. Documentele necesare, pregătite de Comitetul Executiv al CSI, vor fi depuse spre examinarea Consiliului şefilor de guvern.Comentariile vizitatorilor
Comentarii recente:
punctdevedere, 28 iulie 2009, 19:09
Exista o mare nevoie de un nou canal in limba rusa, dar unul care nu este controlat de Rusia si corespunde celor mai inalte standarde. Un fel de "BBC Prime" in limba rusa are fi un concurent puternic pentru canale din Moscova si un mare ajutor democratiei in regiunea.
Va rugăm să vă autentificaţi pentru a lăsa comentarii.
T