CăutareSr
28 octombrie 2021
Comentarii
Interviuri

Gheorghe Russu

Vice-director al Centrului pentru Combaterea Crimelor Economice şi Corupţiei

Bătuţi de soartă şi de stat

Şcoala de Studii Avansate în Jurnalism

Au crescut prin case de copii, internate şi şcoli de meserii cu speranţa că va veni cineva să-i ia acasă. Ajunşi la vârsta majoratului, părăsesc aceste instituţii pentru a-şi croi propriul drum în viaţă. La despărţire li se spune că sunt liberi să facă ce vor, că toată lumea e a lor, că totul de acum încolo depinde de ei. Însă ei nu ştiu că dincolo de poarta orfelinatului nu îi aşteaptă nimeni, că strada nu le poate fi casă, iar străinii prieteni. Singura avere a lor la despărţire de educatori şi de colegi sunt cinci mii de lei oferiţi drept indemnizaţie unică şi hainele de pe ei.

Săptămîna în imagini
80_4dff5042440a3
80_4dff5046be87a
125_4dff503a2b7e9

Flash-mob „+1 vot”, pentru mobilizarea votanţilor © Moldova Azi

Accesul la secţia de votare din Corjova a fost blocat

Persoane neidentificate au blocat accesul la secţia de votare nr.5 amplasată în liceul teoretic „M. Eminescu” din Corjova şi nu permit desfăşurarea votării, transmite secretarul Comisiei Electorale Centrale (CEC), Iurie Ciocan.
Info-Prim Neo, 29 iulie 2009, 08:31

2009-07-29/08:05/ Chisinau (IPN) CEC îşi exprimă îngrijorarea profundă faţă de acest caz de încălcare gravă a Constituţiei Republicii Moldova şi examinează posibilitatea strămutării acestei secţii de votare în altă locaţie.

La ora 7.00 au fost deschise 1986 secţii de votare din ţară. Procesul a început conform procedurii stabilite, fără incidente, cu excepţia comunei Corjova, raionul Dubăsari. În listele electorale sunt înscrişi 2 622 495 cetăţeni cu drept de vot.Comentariile vizitatorilor
Comentarii recente:
Nu exista comentarii la acest material.
Va rugăm să vă autentificaţi pentru a lăsa comentarii.
T