CăutareSr
29 noiembrie 2021
Comentarii
Interviuri

Gheorghe Russu

Vice-director al Centrului pentru Combaterea Crimelor Economice şi Corupţiei

Bătuţi de soartă şi de stat

Şcoala de Studii Avansate în Jurnalism

Au crescut prin case de copii, internate şi şcoli de meserii cu speranţa că va veni cineva să-i ia acasă. Ajunşi la vârsta majoratului, părăsesc aceste instituţii pentru a-şi croi propriul drum în viaţă. La despărţire li se spune că sunt liberi să facă ce vor, că toată lumea e a lor, că totul de acum încolo depinde de ei. Însă ei nu ştiu că dincolo de poarta orfelinatului nu îi aşteaptă nimeni, că strada nu le poate fi casă, iar străinii prieteni. Singura avere a lor la despărţire de educatori şi de colegi sunt cinci mii de lei oferiţi drept indemnizaţie unică şi hainele de pe ei.

Săptămîna în imagini
80_4dff5042440a3
80_4dff5046be87a
125_4dff503a2b7e9

Flash-mob „+1 vot”, pentru mobilizarea votanţilor © Moldova Azi

Ziua: Autoritatile moldovene au trimis 8.000 de buletine de vot pentru sectiile de votare din Romania

Autoritatile moldovene au trimis 8.000 de buletine de vot pentru cele doua sectii de votare din Romania, amenajate la Ambasada Republicii Moldova si la Sectia consulara din Bucuresti, a declarat ministrul consilier al Ambasadei, Iurie Cerbari, pentru Agerpres, citat de Ziua online.
azi.md, 29 iulie 2009, 10:14

 El a afirmat ca misiunile diplomatice sunt pregatite sa-i primeasca pe toti cetatenii moldoveni care vor dori sa-si exprime optiunea electorala la alegerile parlamentare anticipate de miercuri, 29 iulie. Cerbari si-a exprimat speranta ca votul va decurge "linistit" si a mentionat ca va face informari de presa cu privire la numarul celor care s-au prezentat la urne la orele 12,00, 15,00 si 21,00, dupa inchiderea sectiilor de votare.

Votul se desfasoara intre orele 7,00 si 21,00 pe baza pasaportului emis de autoritatile din Republica Moldova, chiar daca actul este expirat, sau a livretului de marinar, a precizat ministrul consilier al Ambasadei.

La alegerile din 5 aprilie, 4300 de cetateni moldoveni si-au exprimat optiunile de vot in Romania.

 Comentariile vizitatorilor
Comentarii recente:
Nu exista comentarii la acest material.
Va rugăm să vă autentificaţi pentru a lăsa comentarii.
T