CăutareSr
29 noiembrie 2021
Comentarii
Interviuri

Gheorghe Russu

Vice-director al Centrului pentru Combaterea Crimelor Economice şi Corupţiei

Bătuţi de soartă şi de stat

Şcoala de Studii Avansate în Jurnalism

Au crescut prin case de copii, internate şi şcoli de meserii cu speranţa că va veni cineva să-i ia acasă. Ajunşi la vârsta majoratului, părăsesc aceste instituţii pentru a-şi croi propriul drum în viaţă. La despărţire li se spune că sunt liberi să facă ce vor, că toată lumea e a lor, că totul de acum încolo depinde de ei. Însă ei nu ştiu că dincolo de poarta orfelinatului nu îi aşteaptă nimeni, că strada nu le poate fi casă, iar străinii prieteni. Singura avere a lor la despărţire de educatori şi de colegi sunt cinci mii de lei oferiţi drept indemnizaţie unică şi hainele de pe ei.

Săptămîna în imagini
80_4dff5042440a3
80_4dff5046be87a
125_4dff503a2b7e9

Flash-mob „+1 vot”, pentru mobilizarea votanţilor © Moldova Azi

Şeful statului votează constant pentru stabilitate, dezvoltare şi pentru binele poporului moldav

Preşedintele în exerciţiu al R. Moldova, Vladimir Voronin, a votat pentru „stabilitate în ţară, pentru dezvoltare şi bunăstarea poporului moldav”.
Info-Prim Neo, 29 iulie 2009, 10:32
 

2009-07-29/10:03/ Chisinau (IPN) „Aşteptăm să se stabilizeze situaţia, să se calmeze spiritele, să ne apucăm în sfârşit de lucru”, a spus şeful statului după ce şi-a exercitat dreptul la vot, transmite Info-Prim Neo.

Vladimir Voronin s-a arătat încrezător că, după aceste alegeri, criza politică, va fi soluţionată. Întrebat cu cine eventual va face coaliţie PCRM, liderul partidului a spus că aşteaptă rezultatele scrutinului. „Să vedem rezultatele alegerilor, să vedem cine intră în Parlament, atunci vom decide. Suntem predispuşi pentru a stabiliza situaţia, a conjuga eforturile, indiferent de coloratura politica”, a menţionat Vladimir Voronin.

Cu referire la problema transnistreană, preşedintele a spus că există înţelegeri pentru reluarea negocierilor în format 5+2 din toamnă, în octombrie. Întrebat când vor fi ridicate vizele pentru cetăţenii români, Voronin a reiterat: „Când va fi ridicat regimul de vize pentru cetăţenii ţării mele în tot spaţiul Uniunii Europene”.

Vladimir Voronin, şi soţia sa, Taisia Voronin, au votat la secţia de votare deschisă în incinta Liceului “Antioh Cantemir” din capitală, în jur de ora 09.00.

Şi la 5 aprilie 2009, Vladimir Voronin a spus că a votat pentru stabilitate, dezvoltarea ţării şi pentru binele poporului moldav.Comentariile vizitatorilor
Comentarii recente:
Nu exista comentarii la acest material.
Va rugăm să vă autentificaţi pentru a lăsa comentarii.
T