CăutareSr
18 octombrie 2021
Comentarii
Interviuri

Gheorghe Russu

Vice-director al Centrului pentru Combaterea Crimelor Economice şi Corupţiei

Bătuţi de soartă şi de stat

Şcoala de Studii Avansate în Jurnalism

Au crescut prin case de copii, internate şi şcoli de meserii cu speranţa că va veni cineva să-i ia acasă. Ajunşi la vârsta majoratului, părăsesc aceste instituţii pentru a-şi croi propriul drum în viaţă. La despărţire li se spune că sunt liberi să facă ce vor, că toată lumea e a lor, că totul de acum încolo depinde de ei. Însă ei nu ştiu că dincolo de poarta orfelinatului nu îi aşteaptă nimeni, că strada nu le poate fi casă, iar străinii prieteni. Singura avere a lor la despărţire de educatori şi de colegi sunt cinci mii de lei oferiţi drept indemnizaţie unică şi hainele de pe ei.

Săptămîna în imagini
80_4dff5042440a3
80_4dff5046be87a
125_4dff503a2b7e9

Flash-mob „+1 vot”, pentru mobilizarea votanţilor © Moldova Azi

Primarul capitalei a votat pentru democraţie, pentru viaţă în libertate şi pentru un viitor european al R. Moldova

Primarul general de Chişinău, Dorin Chirtoacă, vicepreşedintele Partidului Liberal (PL), s-a prezentat la urne la secţia de votare de pe str. Calea Ieşilor, 57.
Info-Prim Neo, 29 iulie 2009, 10:50
Foto: Robert A. Reeder
Foto: Robert A. Reeder

2009-07-29/10:39/ Chisinau (IPN) Chirtoacă a declarat presei că a votat pentru democraţie, pentru viaţă în libertate şi pentru un viitor european al R. Moldova, transmite Info-Prim Neo.  „Am votat pentru esenţa acestuia stat, pentru viitorul copiilor. Moldova nu este a boierilor, ci este a copiilor, a copiilor noştri. Orice conducător când este la putere trebuie să se gândească la copii, la viitor”, a declarat Dorin Chirtoacă.

Vicepreşedintele PL s-a arătat încrezător că de această dată PCRM va obţine doar 30-40% din sufragii, celelalte vor reveni partidelor din opoziţie. PL va opta pentru dezvoltarea relaţiilor de bunăvecinătate cu România, Ucraina şi Rusia. Vectorul principal va fi cel de integrare europeană, a spus Chirtoacă.
Pentru a se asigura de corectitudinea alegerilor, PL a delegat în s ecţiile de votare observatori bine pregătiţi.Comentariile vizitatorilor
Comentarii recente:
Nu exista comentarii la acest material.
Va rugăm să vă autentificaţi pentru a lăsa comentarii.
T