CăutareSr
29 noiembrie 2021
Comentarii
Interviuri

Gheorghe Russu

Vice-director al Centrului pentru Combaterea Crimelor Economice şi Corupţiei

Bătuţi de soartă şi de stat

Şcoala de Studii Avansate în Jurnalism

Au crescut prin case de copii, internate şi şcoli de meserii cu speranţa că va veni cineva să-i ia acasă. Ajunşi la vârsta majoratului, părăsesc aceste instituţii pentru a-şi croi propriul drum în viaţă. La despărţire li se spune că sunt liberi să facă ce vor, că toată lumea e a lor, că totul de acum încolo depinde de ei. Însă ei nu ştiu că dincolo de poarta orfelinatului nu îi aşteaptă nimeni, că strada nu le poate fi casă, iar străinii prieteni. Singura avere a lor la despărţire de educatori şi de colegi sunt cinci mii de lei oferiţi drept indemnizaţie unică şi hainele de pe ei.

Săptămîna în imagini
80_4dff5042440a3
80_4dff5046be87a
125_4dff503a2b7e9

Flash-mob „+1 vot”, pentru mobilizarea votanţilor © Moldova Azi

Vasile Tarlev a votat pentru schimbare şi o viaţă mai bună

„Am votat pentru o viaţă mai bună, pentru schimbare, să se simtă bine copii noştri acasă”, a declarat Vasile Tarlev, candidat PSD.
Info-Prim Neo, 29 iulie 2009, 12:32

2009-07-29/12:13/ Chisinau (IPN) Tarlev s-a interesat de la membrii biroului electoral despre numărul alegătorilor care au votat. A stat de vorbă cu oamenii, spunându-le că, indiferent de alegerea făcută, au făcut un pas corect venind la vot. Fostul premier spune că s-a încurcat un pic până a găsit secţia de votare, deoarece a fost mutată de pe str. I.L.Caragiale colţ cu Suceava la o Şcoală pe str. Suceava.

Vasile Tarlev speră ca PSD să acceadă în Parlament, iar celelalte partide să dea dovadă de tact şi conciliere politică.

PSD şi UCM participă la alegeri pe o listă comună, a PSD, formată 50%-50% din reprezentanţii celor două formaţiuni.Comentariile vizitatorilor
Comentarii recente:
Nu exista comentarii la acest material.
Va rugăm să vă autentificaţi pentru a lăsa comentarii.
T