CăutareSr
29 noiembrie 2021
Comentarii
Interviuri

Gheorghe Russu

Vice-director al Centrului pentru Combaterea Crimelor Economice şi Corupţiei

Bătuţi de soartă şi de stat

Şcoala de Studii Avansate în Jurnalism

Au crescut prin case de copii, internate şi şcoli de meserii cu speranţa că va veni cineva să-i ia acasă. Ajunşi la vârsta majoratului, părăsesc aceste instituţii pentru a-şi croi propriul drum în viaţă. La despărţire li se spune că sunt liberi să facă ce vor, că toată lumea e a lor, că totul de acum încolo depinde de ei. Însă ei nu ştiu că dincolo de poarta orfelinatului nu îi aşteaptă nimeni, că strada nu le poate fi casă, iar străinii prieteni. Singura avere a lor la despărţire de educatori şi de colegi sunt cinci mii de lei oferiţi drept indemnizaţie unică şi hainele de pe ei.

Săptămîna în imagini
80_4dff5042440a3
80_4dff5046be87a
125_4dff503a2b7e9

Flash-mob „+1 vot”, pentru mobilizarea votanţilor © Moldova Azi

Locuitori ai UTA Gagauz-Yeri îndeamnă PD să nu colaboreze cu comuniştii

Alegătorii din Găgăuzia, în special din Comrat, îndeamnă Partidul Democrat (PD) să nu colaboreze cu Partidul Comuniştilor.
INFOTAG, 28 august 2009, 11:50

Chişinău, 28 august ( INFOTAG ). După cum transmite INFOTAG, în declaraţia locuitorilor autonomiei către deputatul PD Alexandru Stoianoglo ei îi asumă lui responsabilitatea pentru "soarta a milioane de moldoveni, găgăuzi, ruşi, bulgari, ucraineni".


Ei îl îndeamnă pe Stoianoglo "să-l înţelepţească pe liderul Marian Lupu şi să rupă ombilicul cu comuniştii".

"Trebuie să decideţi singur şi să faceţi alegerea corectă - de Dvs. depinde politica moldovenească", se spune în declaraţia alegătorilor.

În document se aminteşte că Stoianoglo "pe timpul lui Voronin a coborît de la viceprocuror general al Moldovei la un simplu avocat".Comentariile vizitatorilor
Comentarii recente:
Nu exista comentarii la acest material.
Va rugăm să vă autentificaţi pentru a lăsa comentarii.
T