CăutareSr
18 octombrie 2021
Comentarii
Interviuri

Gheorghe Russu

Vice-director al Centrului pentru Combaterea Crimelor Economice şi Corupţiei

Bătuţi de soartă şi de stat

Şcoala de Studii Avansate în Jurnalism

Au crescut prin case de copii, internate şi şcoli de meserii cu speranţa că va veni cineva să-i ia acasă. Ajunşi la vârsta majoratului, părăsesc aceste instituţii pentru a-şi croi propriul drum în viaţă. La despărţire li se spune că sunt liberi să facă ce vor, că toată lumea e a lor, că totul de acum încolo depinde de ei. Însă ei nu ştiu că dincolo de poarta orfelinatului nu îi aşteaptă nimeni, că strada nu le poate fi casă, iar străinii prieteni. Singura avere a lor la despărţire de educatori şi de colegi sunt cinci mii de lei oferiţi drept indemnizaţie unică şi hainele de pe ei.

Săptămîna în imagini
80_4dff5042440a3
80_4dff5046be87a
125_4dff503a2b7e9

Flash-mob „+1 vot”, pentru mobilizarea votanţilor © Moldova Azi

Băsescu, cel mai iubit printre moldoveni în prezidenţiale

Preşedintele român în exerciţiu a fost votat masiv, duminică, în alegerile prezidenţiale de către românii din R. Moldova, transmite Agenţia DECA-press.
DECA-press, 23 noiembrie 2009, 11:42

Din circa nouă mii de cetăţeni români care au votat la cele 13 secţii de votare din R. Moldova, Traian Băsescu a acumulat circa 91 la sută din sufragii. Băsescu este urmat de Crin Antonescu - 3,7% şi Mircea Geoană - 3,5%.

La Bălţi, Traian Băsescu a obţinut 728 de voturi, Crin Antonescu - 33, Mircea Geoană - 25, Corneliu Vadim Tudor - cinci, Kelemen Hunor - trei, Remus Cernea - unu, Ninel Potârcă - unu, Gigi Becali - trei, Constantin Rotaru - unu, Eduard Manole - unu, opt voturi fiind declarate nule. La Ungheni, Băsescu a obţinut 86,62 % din voturi.Comentariile vizitatorilor
Comentarii recente:
Nu exista comentarii la acest material.
Va rugăm să vă autentificaţi pentru a lăsa comentarii.
T